Руският майстор по бойни изкуства Виталий Крутолевич зверски преди приятелката

...
Руският майстор по бойни изкуства Виталий Крутолевич зверски преди приятелката
Коментари Харесай

Кикбоксьор преби приятелката си, която не искала да му направи супа

Руският занаятчия по бойни изкуства Виталий Крутолевич свиреп преди приятелката си Анастасия и й нанесе няколко фрактури на лицеви кости. За случая описа самата тя пред един от известните в родината й телеграм-канали.

Връзката сред двамата е била много идилична, макар че съгласно думите на Анастасия, тя е била тази, която е издържала двойката. Една заран Виталий събудил приятелката си с нареждането: „ Сготви ми чорба! “. Жената в дрямка отвърнала: „ Няма “.

Последвалата реакцията на боеца изненадала приятелката му. Той я хванал за косата и отвел в кухнята, където почнал да я бие.



„ Получих мощен удар в лицето и от него имам три фрактури. Бях толкоз шокирана, че не разбирах какво се случва. След това последваха още удари “, признава Анастасия.

Инцидентът е станал преди година. След побоя дамата е получила голям брой фрактури на лицето и са се наложили пластични интервенции и слагане на железна пластина. Тя е подала тъжба в полицията и скоро се чака да има правосъдно дело.



26-годишният Крутолевич е един от най-хубавите кикбоксьори и състезатели по тайландски бокс на Русия. Дори е взел участие във край на Световната купа по К-1.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР