Руският лидер Владимир Путин призова американския си колега Доналд Тръмп

...
Руският лидер Владимир Путин призова американския си колега Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Путин призова Тръмп за прагматично сътрудничество през 2018 г

Руският водач Владимир Путин прикани американския си сътрудник Доналд Тръмп за " прагматично съдействие " през 2018 година

Путин изпрати приветствени телеграми на международни водачи по отношение на настъпващата Нова година.

В известие на Кремъл се отбелязва, че Путин е уверен, че при актуалната тежка интернационална конюнктура още повече е нужен градивен руско-американски разговор за подсилване стратегическата непоклатимост в света и намиране на оптимални отговори против международните провокации и закани.

Държавният глава на Русия е подчертал, че е значимо развиването на връзките сред двете страни да се базира на правилото на равноправието и взаимното почитание.

Това ще ни разреши да се насочим към създаване на прагматично съдействие, насочено в дълготрайна вероятност, акцентира Путин.

В телеграмата си до сирийския президент Башар Асад Путин дава обещание Русия да продължи да поддържа Сирия в напъните й за отбрана на суверенитета.

В писмо до турския президент Реджеп Ердоган съветският президент акцентира, че тясното съдействие сред двете страни е помогнало за прекъсване разпространяването на терористичната опасност в Близкия изток и е основало условия за политически развой по урегулиране на сирийския спор.

Путин изпрати приветствени телеграми до водачите на Израел, Китай, Германия, Англия и други страни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР