Руският лекар Елена Малишева обясни пред Първи канал на руската

...
Руският лекар Елена Малишева обясни пред Първи канал на руската
Коментари Харесай

Руски съвети за превенция срещу коронавируса

Руският доктор Елена Малишева изясни пред Първи канал на съветската телевизия по какъв начин да се минимизира риска от това да се заразиш с ковид.
Тя посъветва да се употребяват таблетки за смучене и спрейове за гърло, съдържащи цетилпиридиниев хлорид - нещо, за което приказва на няколко пъти и членът на Българския действен щаб проф. Тодор Кантарджиев.
 Ново лекарство против COVID-19 с добър резултат в композиция с ремдесивир Ново лекарство против COVID-19 с добър резултат в композиция с ремдесивир
Проучвания демонстрират, че препарат против ревматоиден артрит - барицитиниб (baricitinib) в композиция с " ремдесивир " дава доста положителни резу...
" Ако смучете такова хапче, може да се чувствате по-спокойни да излезете отвън дома си ", сподели Малишева, съгласно БГНЕС.
Епидемиологът Александър Горелов от своя страна означи, че слюнчената жлеза е един от органите, където вирусът се развъжда интензивно и затова своевременното потребление на специфични сътрудници с цетилпиридиниев хлорид може да " убие " ковид за шест часа.
Експертът прикани също да не забравяме да носим маска и по опция ръкавици, както и да поддържаме обществена отдалеченост на публични места или в офиса.
По-рано учени от университета в Кардиф стигнаха до сходни изводи. Експертите са провели проучвания и са открили, че някои течности, съдържащи цетилпиридиниев хлорид, могат внезапно да понижат количеството вирусен материал. Експертите обаче предизвестяват, че са нужни повече проучвания за предписанието на всеки подобен сътрудник в системата за предварителна защита на ковид.
 Лекарят на годината изясни специфичност при приема на антибиотик поради COVID-19 Лекарят на годината изясни специфичност при приема на антибиотик поради COVID-19
Азитромицинът се приема на гладно – 30-40 минути, даже час преди хранене, обратно на всичко, което сме учили за антибиотиците. В...
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР