Руският комисар по правата на детето, който беше обвинен от

...
Руският комисар по правата на детето, който беше обвинен от
Коментари Харесай

Руският комисар по правата на детето не разбира в какво я обвинява съдът в Хага

Руският комисар по правата на детето, който беше упрекнат от Международния углавен съд дружно с президента Владимир Путин във военни закононарушения в Украйна, съобщи, че изказванията на МНС са погрешни и неразбираеми , оповестява " Ройтерс ".

На 17 март основаният в Хага съд издаде - съветският комисар по правата на децата, за военно закононарушение, обвързвано с нелегално депортиране на деца от региони на Украйна, окупирани от съветските сили.

МНС уточни, че разполага с информация, че от сиропиталища и обществени домове в украински райони , за които Русия има териториални искания. Според съда в Хага част от тези деца са били
 Украйна проверява депортирането на деца в Русия като геноцид
Украйна проверява депортирането на деца в Русия като геноцид

Заведени са над 20 каузи за принудително прекачване на хора в Русия от разнообразни райони в Украйна

На конференция в Москва Лвова-Белова акцентира, че постоянно се е желало единодушието на родителите на децата и увери, че комисията постоянно е работила в най-хубавия интерес на детето.

Тя изрази подготвеност да помогне за разрешаването на някакви съответни проблеми с съответни фамилии, в случай че има такива.

" За комисаря по правата на детето към съветския президент не е ясно в какво съответно се състоят обвиняванията на Международния углавен съд и на какво се основават ", показаха от нейната комисия в настрана изказване, оповестено преди конференцията.

" Използването на формулировката " нелегално депортиране на население (деца) " в формалното мнение на МНС провокира неразбиране ", се добавя в официалното съобщение.
 Киев зове руснаците да не осиновяват
Киев зове руснаците да не осиновяват " откраднати " украински деца

Украйна пресмята, че близо 20 000 украинчета са нелегално депортирани в Русия

Отбелязва се и че не са получени никакви документи по случая от МНС , чиято пълномощия Русия не признава.

Комисията показва, че Донецк и Луганск - две украински области, отчасти следени от Русия, са поискали от Москва да одобри цивилни, в това число сираци и деца, чиито родители са изчезнали.

Кремъл съобщи, че заповедта за арест на Международния углавен съд е възмутително пристрастно решение , което обаче е безсмислено във връзка с Русия. Руските публични лица отхвърлят ​​ в Украйна да са осъществявани военни закононарушения и настояват, че Западът е пренебрегнал украинските военни закононарушения.

Съюзниците на Путин показаха Международния углавен съд, който страни като Русия, Китай и Съединените щати не признават, като " юридическо безличие ", което в никакъв случай не е направило нищо доста.
 Доклад упреква Русия във военно закононарушение поради отвлечени украински деца
Доклад упреква Русия във военно закононарушение поради отвлечени украински деца

Най-малко 6000 деца са били отведени в лагери за проруско образование
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР