Руският гранд Зенит или поне неговите служители, които отговарят за

...
Руският гранд Зенит или поне неговите служители, които отговарят за
Коментари Харесай

Зенит използва новата покупка с чувство за хумор

Руският гранд Зенит или най-малко неговите чиновници, които дават отговор за ръководството на клубните канали в обществените мрежи, изригнаха с възприятие за комизъм във връзка закупуването на крилото Малком от Барселона. Тимът от Санкт Петербург доста фино се пошегува с сътрудниците си от Рома във връзка бразилския футболист.

Сделка: Барса се раздели с многомилионна покупка

Трябва да се означи, че изключително в „ Туитър” закачките сред Рома и Зенит са относително чести и постоянно доброжелателни. Този път беше ред на руснаците да „ отстрелят” своите сътрудници, като по много занимателен подсети за миналогодишния трансферен неуспех на „ джалоросите” точно с Малком.

Както е известно, някогашният ас на Бордо имаше предварителна сделка с Рома и клубът даже прати хора, които да го чакат на летището. В последна сметка обаче Барселона отмъкна бразилеца с по-добра оферта в последния миг.

По този мотив Зенит, при представянето на Малком и изреждането на клубовете в неговата кариера, шеговито означи, че футболистът е бил благосъстоятелност на Рома единствено в интервала 22-23 юли 2018 година.

It's official! #DavaiMalcom pic.twitter.com/98VzpjQmhk
— FC Zenit in English
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР