Руският дисидент Алексей Навални, който излежава присъда в затворнически лагер,

...
Руският дисидент Алексей Навални, който излежава присъда в затворнически лагер,
Коментари Харесай

Съпругата на Навални прекара три дни при него в затвора

Руският отстъпник Алексей Навални, който излежава присъда в затворнически лагер, е бил посетен от брачната половинка си Юлия, на която било позволено да остане три дни, съобщи ДПА.

" Прекарах известно време в пандиза. Беше ужасно ", написа 45-годишната Юлия Навалная в " Инстаграм " и разгласява своя фотография.

Тя разказва и по какъв начин довели мъжа й " кокалест и ухилен със загоряла кожа в затворнически гащеризон ". Двамата прекарали известно време дружно в пространства за гости, към които имало и кухня. Съпругата на Навални написа също, че за нея било нещо извънредно да протегне ръка и да го допре, без някой да я стопира.

Навалная занесла на брачна половинка си борш с киселец и вишни.

Според Навалная затворническият лагер в градчето Покров наподобява доста обичайно, като хотел с две звезди, а по стените даже има картини.

Затворът е на към 100 километра източно от Москва.

45-годишният Навални е в наказателната колония от няколко месеца. В средата на януари той беше задържан на московското летище при завръщането си от Германия.

Малко по-късно беше наказан дейно, тъй като бил нарушил наредбите, свързани с условното му освобождение, до момента в който се възстановяваше в Германия от опит за отравяне с нервнопаралитично вещество от вида Новичок.

След края на визитата си Навалния написа в обществените медии, че трите дни свършили, а брачният партньор й отново облякъл затворническия комбинезон и бил отведен.

В оня миг тя желала да има по какъв начин да задържи брачна половинка си. Но единственото ми оръжие беше празен съд за борш, написа Навалная.

Навални изпраща най-горещите си поздрави на всички, написа още брачната половинка му Юлия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР