Руският дипломат - първи секретар в Посолството на Руската Федерация

...
Руският дипломат - първи секретар в Посолството на Руската Федерация
Коментари Харесай

Разследваният руски дипломат е отзован и е напуснал България

Руският посланик - първи секретар в Посолството на Руската Федерация в София, към този момент е отзован и е напуснал територията на страната ни , оповестяват от българското Министерство на външните работи, заяви Дарик.

По-рано прокуратурата популяризира информация, че е разследвала съветски жител за придобиване на разследваща информация, представляваща държавна загадка. Заради дипломатическия му статут обаче, производството против него е прекъснато.

В петък Министерство на външните работи беше сезирано от Прокуратурата на Република България по отношение на дейностите на съветски посланик. От страна на ДАНС бе получена спомагателна информация по случая. При тази обстановка същия ден бе извършена среща с съветския дипломат, на която бяха разисквани въпроси от двустранен интерес, в това число и този.  Срещата мина в градивна атмосфера. От българска страна бе отправено искане съветските институции да отзоват своя чиновник до края на деня през днешния ден (понеделник) “, прецизират от външно министерство.
 
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР