Руският диктатор Владимир Путин се стреми да превземе цяла Украйна.

...
Руският диктатор Владимир Путин се стреми да превземе цяла Украйна.
Коментари Харесай

Зеленски: Ще има много кръв, стотици хиляди жертви... Путин ще унищожи всичко

Руският деспот Владимир Путин се стреми да превземе цяла Украйна. А незадоволителният брой Противовъздушна отбрана системи у нас единствено го подстрекава.

Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски.

„ Путин схваща единствено от мощ. Той се държи като животно: в случай че не можете да се отбраните, той ще унищожи още повече “, сподели Зеленски в изявление за немския BILD.

Зеленски неотдавна призна, че без поддръжката на Съединени американски щати за Украйна ще бъде мъчно освен да завоюва, само че даже и да оцелее. В изявление за BILD той изясни какво би означавало това. „ Той (Путин) ще унищожи всичко. Ще убие доста хора. Повечето хора няма да избягат, тъй че той ще убие доста от тях. Как ще наподобява това? Ще има доста кръв. Ще има доста жертви, доста загуби, става дума за стотици хиляди “, сподели президентът.

Говорейки за нуждата от оръжие, Зеленски означи, че преди всичко Украйна се нуждае от противовъздушна защита. Той добави, че Украйна има положително произвеждане на дронове, само че „ безпилотните самолети не са сурогат на Противовъздушна отбрана, ракетите с огромен обхват и артилерията “.

Киев приканва своите западни съдружници да продължат да ѝ доставят оръжия, с цел да не загуби войната. В американския Конгрес пакетът от 60 милиарда $ военна помощ, пожелан от администрацията на Джо Байдън, продължава да е блокиран от републиканците. Тази помощ е жизненоважна за Украйна, която към този момент трета година води пълномащабна война против съветския агресор.

 

Източник " Факти "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР