Руският боец Мехди Дакаев изуми феновете по света с невероятен

...
Руският боец Мехди Дакаев изуми феновете по света с невероятен
Коментари Харесай

Нокаутът на годината! "Супермен" удар на събитие на Хабиб

Руският войник Мехди Дакаев изуми почитателите по света с необикновен нокаут с удар в жанр " Супермен ", който незабавно бе избран за най-хубавия за тази година. Той се случи против неговия съотечественик Макашарип Зайнуков в съветския им конфликт.
Той бе огромното събитие от програмата на Eagle Fighting Championship от EFC 43, като за промотирането на този конфликт бе виновна компанията на легендата в UFC , който през месец март се пенсионира непобеден.
Боят сред Дакаев и Зайнуков се реализира в столицата на Русия, Москва. Дакаев стартира избухливо и търсеше победа още в самото начало, като 42 секунди след началото на втория рунд опита да вкара страховита лява кука, само че пропусна.
Зайнуков бе изумен и смъкна гарда си за малко, което предизвика Дакаев да скочи и да се прицели от въздуха в откритата брадичка на противника. Той вкара мощен ляв, с което смъкна на земята сънародника си и стартира да го удря по-съсредоточено, а мачът бе преустановен. Можете да видите осъществяването му във видеото по-долу в материала.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР