Руският бандит и масов убиец Владимир Путин е дал указания

...
Руският бандит и масов убиец Владимир Путин е дал указания
Коментари Харесай

По заповед на Путин рашистите вече ще пият "Иван-чай" вместо "някаква си Кока-Кола"

Руският престъпник и всеобщ палач Владимир Путин е дал инструкции на министъра на селското стопанство Дмитрий Патрушев за производството на отечествена напитка " Иван-чай ". Той е убеден, че растителната напитка е доста по-полезна " от някаква Кока-Кола, която е цялостна с химия ",.

Путин е намерил сурогат на американската кола по време на конгрес на Агенцията за стратегически начинания под мотото " Силни хрумвания за новото време ". Там към него се обърнал Александър Хлинов от Съюза на производителите на " Иван-чай ", растение, което се предлага и в билковите магазини в България като обичаен съветски чай (капорски чай), а ботаническото му название е Epilobium angustifolium или теснолистна върбовка.

Хлинов предложил Русия да развива производството на тази обичайната напитка.
" Наистина, несъмнено е по-полезно, от някаква си там Кока-Кола, там е цялостно с химия ", съгласил се всеобщият убиец Путин. Той посъветвал Хлинов да му показа предложение, което, както се оказало, към този момент било приготвено и обещано на Путин на момента.

" Аз ви давам обещание: Още през днешния ден със съответната резолюция този документ, а аз мисля, че това е документ, това е значимо дело, ще бъде изпратен с моя резолюция на министъра на селското стопанство Патрушев ", декларирал Путин.

Самият Александър Хлинов подхванал Путин отдалеко с цел да получи поддръжка за новата промишленост, като го попитал по какъв начин се отнася към " Иван-чай " президентът. " Очевидно добре, в случай че ми кажете какво е това, аз ще ви отговоря по-точно ", заречен Путин. И Хлинов ръкомахайки обяснил, че това е растение, което пораства в цяла Русия.

Според Хлинов отечественият пазар на горещи питиета имал огромен капацитет, само че имало проблеми с производството на суровината, доколкото чай, кафе, какао и цикория не порастват в Русия. " Но пък първокласен Краснодарски чай – апелирам! ", възразил Путин.

" Да, само че с цел да напоим цялата наша страна, на нас ни би трябвало опция ", не се съгласявал мъжът. " В положителния смисъл на тази дума ", траял с усмивка Путин.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР