Руският автомобилен производител АвтоВАЗ стартира онлайн продажби на автомобили марка

...
Руският автомобилен производител АвтоВАЗ стартира онлайн продажби на автомобили марка
Коментари Харесай

АвтоВАЗ започна да продава Лади онлайн на заводската цена

Руският авто производител АвтоВАЗ започва онлайн продажби на коли марка Lada на фабричен цени, се споделя в известие на компанията, написа Autonews.ru.

Можете отдалечено да изберете автомобил, да го резервирате, да получите утвърждение за заем и да извършите цялостно заплащане.

Както отбелязва компанията, онлайн продажбите ще дадат на клиентите опция да купуват коли Lada на формалния уеб страница по целесъобразната цена на дребно и с спомагателни преимущества до 40 000 рубли (около 400 евро, бел.ред.).
 Каква ще е цената на усъвършенстваната Lada Vesta
Каква ще е цената на усъвършенстваната Lada Vesta

" АвтоВаз " е подготвил избор сред мотор с мощ 90 и 106 конски сили, както и други екстри

Сделката и доставката на определения автомобил, закупен по новата стратегия, се прави в един от трите дилърски центъра на компанията производител в град Толиати.

В момента Lada Granta в общоприетата настройка и спортната версия на модела Drive Active са показани на онлайн витрината на заводската цена.

Предпоставка за закупуване на автомобил на фабричната цена е предплатено заплащане от 10 000 рубли и обработка на заема.

Ако желае, купувачът може да провежда спомагателни услуги и да поръча аксесоари от Lada Image LLC. Също по този начин в границите на програмата е налична услуга подмяна и, както при елементарна покупка, колите са в гаранция на АвтоВАЗ с планувана поддръжка при всеки формален дилър на Lada в Русия, заключават от компанията.

По-рано беше обявено, че през юни 2023 година породи спор сред АвтоВАЗ и дилърите след стартирането на пазара на модела Lada Vesta NG - с целесъобразни цени за модела, започващи от 1 239 900 рубли (около 12 400 евро). редица дилъри, както Autonews разбра първи, започнаха да продават модела с награда. В резултат на това цените започваха от 2 115 850 рубли (около21 100 евро), след което АвтоВАЗ заплаши да приключи дилърските си контракти с такива автокъщи.
 Пазарът и производството на коли в Русия през 2023 година
Пазарът и производството на коли в Русия през 2023 година

Кои фабрики и какъв брой коли ще създават, ще има ли нови марки, какъв е най-популярният ценови диапазон при продажбите

АвтоВАЗ е продал 31 709 леки и лекотоварни коли Lada в Русия през август. Това е максимумът на продажбите на компанията от юли 2021 година насам. През първите осем месеца на тази година продажбите на Lada възлизат на 206 321 автомобила. Най-популярният модел остава Lada Granta.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР