Руският астролог Тамара Глоба в прогнозата си за първия пролетен

...
Руският астролог Тамара Глоба в прогнозата си за първия пролетен
Коментари Харесай

Астролог посочи главния късметлия на март сред зодиите

Руският астролог Тамара Глоба в прогнозата си за първия пролетен месец показва, че зимните януари и февруари, най-трудните месеци в годината, са нещо от предишното. През този интервал доста знаци претърпяха компликации и промени, които март ще трансфорат в нови благоприятни условия.

Заедно с първия пролетен месец в живота на всички зодии ще навлезе нов мирис, ще получат нови благоприятни условия и триумфи, въпреки и в друга степен, счита астрологът. Но естественото възобновяване ще съвпадне с живота и това ще донесе наслада на всеки от 12-те.

В същото време звездният специалист счита, че една зодия, макар триумфите на други, ще бъде изключително облагодетелствана от звездите. Така шансът ще проникне във всички области на живота й, изненадвайки и зарадвайки я с дълго чакани промени към по-добро.

Съдейки по прогнозите на Тамара Глоба, този знак ще бъде ефирната, умна и дипломатична зодия Везни.

Според нея знакът е в интервал на ентусиазъм. Везните ненадейно ще изпитат предпочитание да се срещат с хора, да стартират нови планове и в това време да се любуват на благодарността на сътрудници и управление. Техните интелектуални благоприятни условия ще бъдат на върха си, тъй че знакът няма да изпитва особени усложнения при решаването на най-сложните професионални проблеми.

Глоба е уверена, че през март членовете на техния екип, родственици и другари ще бъдат до Везните и знакът ще бъде известен. Това няма да му попречи да изпита повишаване на сантименталната любов от сътрудниците си.

През втората половина на месеца звездите ще оказват помощ на представителите на знака при дълги пътувания. В тях Везните ще могат освен да създадат потребни и приятни контакти, само че и да създадат няколко открития, в това число нови благоприятни условия за самия знак, за които не е предполагал преди.

През първата половина на март Везните могат да прекарат потребно време в учене и придобиване на нови умения - те ще бъдат потребни в бъдеще. И родственици, и дългогодишни сътрудници ще оказват помощ при избора, връзките с които ще бъдат построени на нови правила.

Март ще засегне и децата Везни, които, пораснали, може да решат да изоставен дома. Няма потребност да се намесвате в това, счита Глоба. Родителите Везни ще би трябвало да се усещат горди от потомството си, предвижда тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР