Руският астролог Тамара Глоба описа кои зодии ще станат любими

...
Руският астролог Тамара Глоба описа кои зодии ще станат любими
Коментари Харесай

Астролог предрече поредица от щастливи събития за три зодии до края на януари

Руският астролог Тамара Глоба разказа кои зодии ще станат обичани на Фортуна в интервала, започващ от 25 януари. Според нея триумф би трябвало да чакат три зодии, които могат да разчитат на удобни условия в разнообразни сфери на живота.

Щастливците, за които е предопределено щастливо бъдеще, са Лъв, Овен и Скорпион.

Овен

Представителите на огнената зодия могат да разчитат на триумф, който ще ги застигне надалеч от вкъщи им. Глоба има вяра, че гениите на Овен ще работят за това повече от всичко друго, а хората с креативен специалности ще реализиран повече от другите.

Добър избор за Овните би била почивка, през която те ще могат да подредят делата си. И тогава ще бъдат въвлечени във водовъртежа от събития, които ще стартират в края на януари. Глобалните промени в живота са това, което те би трябвало да чакат, споделя Глоба.

Лъв

Астрологът има вяра, че всички каузи, които ще се случват надалеч от вкъщи му, както и тези, които засягат персонално Лъва, ще бъдат сполучливи за царя на зодиака. Приятелите и фамилията им ще им оказват помощ, само че и самите Лъвове не би трябвало да не помнят професионалните си отговорности.

Лъвовете ще съумеят да заловен шанса за опашката, сигурна е Глоба. Това ще засегне изключително финансовата страна на живота. Късметът може да бъде толкоз мощен, че да пристигна време представителите на знака да си купят лотарийни билети. Много сполучлив интервал ще бъде 25 - 27 януари, когато Меркурий ще повлияе на ориста им.

Скорпион

Сложният воден знак ще може да прави печеливши покупки, споделя Глоба. Тя има вяра, че шансът чака знака в професионалната сфера, в случай че работата им е обвързвана с креативна или интелектуална активност.

Може би би трябвало да отидат на пътешестване. И там ще им помогне и шансът, а щастливият интервал може да продължи много дълго време, в случай че се въздържат от груби изказвания и недомислени дейности.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР