Руският астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на Зодиака,

...
Руският астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на Зодиака,
Коментари Харесай

Астролог назова 5 знака на зодиака, които ще имат късмет от 15 март

Руският астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на Зодиака, като означи, че от 15 март 2023 година ще стартират промени, които ще обиден бъдещия живот.

На всички знаци на Зодиака се предлага да бъдат изключително деликатни през този интервал и деликатно да подходят към осъществяването на нови планове.

През този интервал обаче въздействието на Съдбата ще бъде най-благосклонно към представителите на пет знака на Зодиака. Според прогнозата на експерта ги чака шанс и приятни събития.

И по този начин, от 15 март 2023 година интервалът е удобен за Овен. Астрологът Тамара Глоба предлага на представителите на тази зодия да бъдат по-смели, когато вземат сложни решения.

Обещаващите въпроси се предлагат да се учат от разнообразни ъгли и тогава Овенът ще откри отговори на доста въпроси. Също по този начин се предлага по-равномерно систематизиране на силата в професионалните действия.

По това време на Телеца се предлага да отдели време за действия навън. Представителите на тази зодия е по-добре да прекарват повече време навън. Това ще ви помогне да организирате мислите си и ще улесните доста дейности.

Времето е уместно за другарство с хора, с които от дълго време желаете да се срещнете. Като цяло интервалът е подобаващ за релакс и отмора.

Време е Близнаците да покажат своето изобретателно мислене и ексцентрично виждане за околната среда. Активните дейности ще оказват помощ за реализирането на най-амбициозните планове.

По това време капацитетът на Близнаците ще се усили толкоз доста, че ще бъде допустимо да се реализиран всевъзможни цели с огромна компликация.

За Везни е пристигнало времето да осъществят остарели хрумвания. Не се предлага обаче да се форсират събития. Енергията на този интервал от 15 март 2023 година е забележителна за Везни с това, че нужните събития ще се случат сами, без старания.

Други ще се стремят да оказват помощ, само че не навлизайте доста в персоналните проблеми.

На Козирог Глоба предвещава необикновен триумф от 15 март 2023 г. За задачата обаче е належащо да прекарвате повече време с хора, на които преди този момент представителите на тази зодия са съумели да създадат положително усещане.

Препоръчва се да се обърне внимание на здравето и да не се занимават с рискови спортове.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР