Руският астролог Тамара Глоба каза, че през август знаците на

...
Руският астролог Тамара Глоба каза, че през август знаците на
Коментари Харесай

Астролог назова зодия, която ще удари големия джакпот през август

Руският астролог Тамара Глоба сподели, че през август знаците на Зодиака ги чакат доста безредици. Въпреки това, даже и в този сложен месец, един звездите ще бъдат благосклонни към един знак.

Звездният специалист счита, че същинското благополучие очаква Девите, чийто цикъл към този момент е на път. Според нея пред представителите на знака ще се отвори същински паричен кулоар.

Те ще могат да се провиснал и да си отдъхнат, получавайки финансиране от всички най-неочаквани източници на приходи. Сред тях ще се появят нови, в това число необикновени планове, които ще донесат положителни облаги до края на годината.

Финансовото положение ще бъде съпроводено от израстване в кариерата. Очарованието и усърдието на знака ще доведат до обстоятелството, че Девите ще имат истинско признание от шефовете. Така че премиите и благите думи ще дойдат напълно скоро.

За щастливите Деви август ще донесе скъп опит и потребни контакти. И в това време персонален триумф, тъй като освен мениджърите и колегите няма да останат безразлични към очарованието на знака.

За неженените и неомъжените Деви ще настъпи добър интервал за брак. Самотните хора би трябвало да чакат обещаващи запознанства.

Творческите персони, писатели и художници, ще могат да почувстват прилив на ентусиазъм с такава мощ, каквато не са изпитвали до момента.

В същото време морето от страсти няма да подкопае здравето, към което Девите се отнасят с огромно внимание. А черешката на тортата ще бъде една заслужена и безпроблемна отмора.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР