Руският астролог, психолог и биоенергетик Елена Искра сподели с последователите

...
Руският астролог, психолог и биоенергетик Елена Искра сподели с последователите
Коментари Харесай

Астролог издаде 6 начина да привлечете богатство и щастие в ...

Руският астролог, психолог и биоенергетик Елена Искра показа с почитателите си в обществената мрежа по какъв начин да реализират благоденствие през новата 2022 година и да се радват на огромно обилие.

Според нея след китайската Нова година силата на Тигъра е в цялостната си мощ и по тази причина елементарно може да я насочите в вярната посока и да привлечете щастието в живота си. Искра показва и шест метода, с чиято помощ най-накрая ще съумеете да станете богати и щастливи след настъпването на китайската Нова година:

Обзаведете се с махало

За да привлечете парите, които в никакъв случай не са непотребни, и триумфа в кариерата си, би трябвало да поставите някакво махало в дома или в офиса си - непрекъснато движещ се предмет или дрънкулка на японската котка на шанса Манеки Неко, която постоянно маха с лапа.

Това обаче би трябвало да бъде направено в несъмнено време и на несъмнено място - на 10 февруари от 7:45 до 9:45 (на юг) и от 21:45 до 23:45 (на югоизток). За триумф е задоволително махалото да работи единствено 15 минути. Не е належащо да го пускате през всичките два часа.

Почистете

Докато махалото работи, Елена Искра предлага да извършите мокро разчистване в дома или офиса си. Това ще ви помогне да привлечете силата на благосъстоянието и триумфа. Добре е да изчистите още веднъж с парцала източната част на стаята на 19 февруари от 9:45 до 11:45 часа и на 3 март от 15:45 до 17:40 часа.

Сложете цветя

За мощна обич и допустимо ново попълнение в фамилията експертът поучава да поставите саксия с растение, което скоро би трябвало да цъфне, в югозападната част на жилището. То задейства позитивната сила в стаята и я насочва към желанията на жителите.

Преместете леглото

За двойките, които мечтаят за дете, специалистът споделя още един трик - таблата на леглото би трябвало да е обърната към юг, а през февруари се появява спомагателна посока - изток.

Така възможностите за бебе в фамилията се усилват още повече.

Следете здравето си

През февруари се появяват или утежняват доста болести на стомашно-чревния тракт и по тази причина психологът поучава да обърнете особено внимание на това. Струва си да си спомните за вярното хранене и другите здравословни диети, с цел да не се постанова да прекарвате цялата си година в вървене по лекари.

Стойте си у дома

По думите на астролога февруари постоянно е бил месец на катастрофи и произшествия и по тази причина си коства да напускате дома си допустимо най-рядко или, в случай че методът ви на живот просто не го разрешава, да избягвате огромните тълпи, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР