Руския списък с чуждестранни агенти продължава да се пълни. Вчера

...
Руския списък с чуждестранни агенти продължава да се пълни. Вчера
Коментари Харесай

Проекти за образование и екология влязоха в руския списък с чуждестранни агенти

Руския лист с задгранични сътрудници продължава да се цялостни. Вчера Министерство на правораздаването на Руската федерация попълни регистъра на задграничните сътрудници с четири имена - добавени са журналистът Сергей Колдобски, историкът Алексей Малов, изданието за екология " Кедър.медия " и планът " Гроза ".

Според съветското Министерство на правосъдието планът " Гроза " е взел участие във образуването на отрицателен облик на Руската федерация, като е разпространявал недостоверна информация за решенията на органите на обществената власт и провежданата от тях политика в областта на обучение. Също по този начин " Гроза " е пропагандирал непознати просветителни организации, които са към този момент оповестени за нежелателни на територията на Руската федерация.

За екологичното издание " Кедър.медия " се показва, че е взело участие в разпространението на осведомителните материали на други задгранични сътрудници, а също и на " недостоверна информация за подхванатите дейности от органите на властта в Руската федерация, както и за провежданата от тях политика, в това число и в областта на екологията и опазването на природата.

Журналистът Сергей Колдобски и дамгосан с обвиняването, че е осъществявал активност, с която е изграждал отрицателен облик на Руската федерация и взел присъединяване в основаването на информации и материали на задгранични сътрудници. Историкът Алексей Малов влиза в листата на задграничните сътрудници със същите обвинявания, макар че не живее в Русия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР