Руските зрители ще могат да видят как американски войници спасяват

...
Руските зрители ще могат да видят как американски войници спасяват
Коментари Харесай

Москва разреши филма за спасяването на руския президент от метеж, а света - от война - Унищожителят

Руските фенове ще могат да видят по какъв начин американски бойци избавят съветския президент в холивудския филм " Унищожителят " ( " Hunter Killer " ), чието разпространяване в страната в началото бе неразрешено, само че в края на краищата беше позволено от през днешния ден, оповестиха дистрибуторите му, представени от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Блокбастърът бе изтеглен в последния миг от програмата за разпространяване, като министерството на културата на Русия разясни, че не е получило в планувания период копие на кино лентата с нужното качество. Специалисти във филмовия бранш обаче допуснаха, че решението е обвързвано със сюжета на кино лентата.

" Трилърът " Унищожителят " с Джерард Бътлър в основната роля и носителят на Оскар Гари Олдман в една от второстепенните функции излиза по екраните в Русия - означиха дистрибуторите. - Получихме позволение и от през днешния ден филмът може да бъде гледан в киносалоните в страната. "

Филмът е приспособен по книгата на Джон Уолъс и Дон Кийт от 2012 година

В дълбините на Северния ледовит океан капитан Джо Глас (Джерард Бътлър) търси изпаднала в неволя американска подводница, когато попада на информация, че съветският боен министър и доближените до него военни приготвят огромен скрит план за смяна на целия действителен международен ред. Те пробват да извършат прелом против настоящия съветски президент, който затварят във военноморска база.

Залагайки на карта живота на екипажа и ориста на страната си, капитан Глас и изпратената в съветската база елитна група от четирима военноморски тюлени избавят отвлечения съветски президент и съумяват да се измъкнат през противников води, с цел да спре експлоадирането на Трета международна война, написа kino.dir.bg.

Ключов миг във кино лентата, е, че метежниците нападат със бойкот съветска подводница, като я взривяват. Оцеляват обаче трима - измежду тях капитанът (в осъществяване на починалия шведски артист Микаел Никвист). Екипът на кап. Глас ги избавя и точно съветският капитан оказва помощ на американската подводница да премине през минното поле на съветската база, да прибере американските тюлени, избавили съветския президент, и да напусне по-късно вражеските води.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР