Руските войски въведоха бойно дежурство в Черно и Азовско море

...
Руските войски въведоха бойно дежурство в Черно и Азовско море
Коментари Харесай

Русия прати 7 тежковъоръжени бойни кораба в Черно и един - в Азовско море

Руските войски вкараха бойно дежурство в Черно и Азовско море на 8 нови кораба, оповестява " Гордон ". Информацията идва от прессекретаря на украинското оперативно командване " Юг ", Владилсав Назаров, който заяви това в Телеграм.

 Два от корабите са ракетоносачи с десетки ракети " Калибър " на борда. 

" Корабната флотилия на съперника е преформатирана: част от състава е изведен в пунктове за базиране, а 2 ракетоносача са сложени на бойно дежурство в Черно море. Общият брой " Калибри " може да доближи 16. "

По негови данни в Черно море се намират 7 бойни плавателни съда на Русия, а в Азовско - един. Говорителят добави, че степента на ракетна опасност остава нараснала.

След началото на контранастъплението на Украйна, окупаторите усилват и ударните вертолетни сили в южните елементи на завзетите територии, оповестява същата медия. Цитираната информация е от Туитър канала на английското разузнаване.

Анализ на сателитни фотоси демонстрира, че повече от 20 нови хеликоптера са се появили на летището в Бердянск, в Запорожка обаст, на към 100 км от фронтовата линия.

" В непрекъснатото състезание сред авиационни ограничения и контрамерки е изцяло евентуално Руската Федерация да е получила предимство в южните територии, изключително във връзка с бойните вертолети, употребяващи ракети с огромен обхват срещу наземни цели ", смята МО на Англия.

За това, че руснаците напоследък са трансферирали на окупиреното летище Бердянск 20 хеликоптера оповестяват и жулналисти от " Схема (проект на Радио " Свобода " ), които разполагат със сателитни фотоси.

Кадрите от 31 май удостоверяват, че 20 нови вертолета са се появили в границите на последните две седмици.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР