Руските войски в последно време са напреднали в битката за

...
Руските войски в последно време са напреднали в битката за
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Руските войски напредват в битката за Авдеевка

Руските войски напоследък са напреднали в борбата за източния украински град Авдеевка , заяви английското министерство на защитата във всекидневната си разследваща сводка, оповестена в обществената платформа " Екс ", представена от ДПА.

" Най-вероятно съветските сили са напреднали до подстъпите на следения от Украйна коксохимически цех в Авдеевка ", се споделя в сводката.

Обширният индустриален комплекс , в който се създават коксови въглища и разнородни химикали, е основна стратегическа позиция в северната част на града, откъдето минава значим основен път.

Ако съветските войски съумеят да завладяват завода, това ще затрудни доставките за украинската войска, сочи английското военно разузнаване. " От друга страна промишленото оборудване обезпечава на Украйна отбранително преимущество на локална почва и е допустимо Русия да претърпи обилни загуби на военнослужещи, в случай че опита да предприеме нахлуване против завода " е мнението на английското министерство на защитата.
То разгласява ежедневна сводка от началото на съветската инвазия в Украйна през февруари предходната година. Москва надлежно упреква Лондон във водене на акция за дезинформация по отношение на бойните дейности, показва ДПА. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР