Руските войски са унищожили предаден на Украйна танк Leopard с

...
Руските войски са унищожили предаден на Украйна танк Leopard с
Коментари Харесай

Руските войски унищожили предаден на Украйна танк Leopard

Руските войски са унищожили предаден на Украйна танк Leopard с напълно немски екипаж, формиран от военнослужещи от немските въоръжени сили, заяви командирът на разследващата група, настояща в Запорожското направление, с позивна " Легенда ", съобщи " Фокус ".

" Когато спряхме следващото им нахлуване вид " човешка вълна " и заловихме (унищожения благодарение на ПТРК) Leopard, ние се придвижихме към изгореното съоръжение. И открихме, че лидерът на танка е тежко ранен, а останалите са починали. Механикът, като се разсъни и ни видя, стартира да крещи " nicht schiessen " (не стреляйте) ", заяви командирът на групата.

" Заловеният монтьор на няколко пъти съобщи, че не е наемник, а боец от Бундесвера, както и целият екипаж от една рота ", прибавя съветският пълководец.

Както прибавя командирът, когато разпитал боеца на Бундесвера, лекарят от разследващата им група е съобщил, че механикът е изгубил доста кръв и раната е тежка.

През пролетта на предходната година Москва изпрати нота до страните от НАТО по отношение на даването на военна помощ на Украйна. Русия нееднократно е отбелязвала, че всеки товар, който съдържа оръжие за Киев, ще бъде законна цел за армията, напомня РИА Новости.

Външният министър Сергей Лавров също по този начин съобщи, че Съединени американски щати и алиансът са директно въвлечени в спора, освен като доставят оръжия, само че и като образоват личен състав на територията на Англия, Германия, Италия и други страни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР