Руските войски са свалили 11 украински дрона край Севастопол в

...
Руските войски са свалили 11 украински дрона край Севастопол в
Коментари Харесай

Руското ПВО свали 13 дрона, насочени към Москва и Севастопол

Руските войски са свалили 11 украински дрона край Севастопол в Крим, където има база на Черноморския флот на Русия, оповестиха Ройтерс и Българска телеграфна агенция, като се позоваха на съветското министерство на защитата и организация РИА Новости.

Руската противовъздушна защита смъкна и два военни дрона, летящи към Москва, заяви по-рано кметът на съветската столица Сергей Собянин, представен от ТАСС.

" Около 04:00 часа тази заран Противовъздушна отбрана унищожи два военни дрона, летящи по посока на града - единия в Калужска област, а другия в региона на централния околовръстен път на съветската столица ", написа първи московският кмет Собянин в Телеграм.

От МО на Руската федерация прецизираха, че двата дрона са премахнати в небето на Малоярославски регион в Калужска област и над територията на Одинцовски окръг в Московска област.

Другите 11 безпилотника са унищожени край Севастопол, като 9 от тях са обезвредени със средствата на радиолектронна битка, не са достигнали задачата си, като са претърпели поражение в акваторията на Черно море. Два безпилотни апарата са били изумени непосредствено от противовъздушната защита.

Няма потърпевши и опустошения, прецизираха от Министерството на защитата, представено от ТАСС. 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР