Руските войски са стреляли в сряда по село Велики Бурлук

...
Руските войски са стреляли в сряда по село Велики Бурлук
Коментари Харесай

Загинал и ранени при руски удар по Харковска област

Руските войски са стреляли в сряда по село Велики Бурлук в украинската Харковска област и са умъртвили един човек, ранили 6 други и поразили жилищни здания . Това заяви в Telegram Олег Синегубов, ръководител на Харковската регионална държавна администрация, представен от УНИАН.

" Днес в 16:16 врагът нанесе ракетен удар по село Велики Бурлук. Първоначално С-300. Удари двуетажна жилищна постройка и още една до нея. Ранени са 7 локални цивилни ", осведоми той.

Според Синегубов на един човек е оказана здравна помощ и е изпратен в болница, двама души са били извадени отдолу под руините от спасители, оказана им е първа помощ и са приети в болница.
 Пореден удар на Русия по Харков и Днипро
Пореден удар на Русия по Харков и Днипро

Поражения по сериозната инфраструктура на градовете

" Има хора под руините. Подразделенията на Държавната работа за изключителни обстановки оказват цялата нужна помощ. Всички съответни служби са на място. Информацията се актуализира ", означи ръководителят на района.

Синегубов актуализира информацията за следствията от обстрела към 20 часа: " Току-що беше избавена жена. Оказват ѝ се всички нужни медицински грижи. Има единствено 5 жертви. За страдание, един човек почина. "

Продължава разчистването на отломките от двуетажната къща, както и спасяването на хора под руините.

На собствен ред полицията осведоми, че под руините може да има четирима души. " Пострадала е двуетажна къща, в която са разрушени 8 от 16 жилището. Пострадала е частна къща и две полицейски коли ", означават от полицията.
 11 февруари е разгласен за Ден на печал в Харков
11 февруари е разгласен за Ден на печал в Харков

След съветската офанзива, при която починаха минимум 7 души

Припомняме, че ден по-рано

В резултат на съветските удари по резервоарите на предприятието в Немишланския регион на Харков в екосистемата са изтекли петролни артикули.

в околната среда са попаднали към 3 хиляди тона артикули . Служителите на Държавната екоинспекция взеха водни проби на девет места в Харков и региона, а точно в река Уди. Пробите бяха предадени за бързо проучване, то би трябвало да дефинира равнището на замърсяване и съществуването на нездравословни субстанции.

Специалистите към този момент са създали логаритъм от дейности за попречване на напредването на нездравословните субстанции в реката, която се влива в Северски Донец - мястото, където ще се употребяват бариери на пристанищната инфраструктура, както и ще се прави стерилизация на водните запаси благодарение на сорбент.
 Ирански дронове нападат Одеса и Харков Обновена
Ирански дронове нападат Одеса и Харков

Русия продължава с натиска
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР