Руските войски са преминали към тактиката на изгорената земя в

...
Руските войски са преминали към тактиката на изгорената земя в
Коментари Харесай

Киев: Руснаците преминаха към тактиката "изгорена земя" в Бахмут

Руските войски са минали към тактиката на " изгорената земя " в Бахмут и унищожават здания и позиции с въздушни удари и артилерия, заяви " Ройтерс " в понеделник, като се базира на командира на украинските сухопътни сили.

Сраженията за източния украински град не престават осми месец и към този момент са на най-голямата борба от началото на войната.

 Осем месеца в окопите: Защо Украйна и Русия са се вкопчили в Бахмут Осем месеца в окопите: Защо Украйна и Русия са се вкопчили в Бахмут " Врагът мина към по този начин наречената тактичност на изгорената земя от Сирия. Той унищожава здания и позиции с въздушни удари и артилерийски огън ", сподели генерал-полковник Александър Сирски, пълководец на сухопътните сили на Украйна.

Отбраната на град Бахмут от Украйна продължава, сподели той.

" Ситуацията е сложна, само че контролируема ", съобщи Сирски в коментар, представен от украинския Медиен боен център.

 Русия удари 10 украински градове и села на Цветница, Бахмут се държи Русия удари 10 украински градове и села на Цветница, Бахмут се държи

Според командващия съветските военни притеглят специфични сили и въздушно-десантни елементи, с цел да оказват помощ при офанзивата им против града, защото членовете на съветската военна група " Вагнер " са били " изтощени ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР