Руските войски са настъпили в осем населени места в Донбас,

...
Руските войски са настъпили в осем населени места в Донбас,
Коментари Харесай

DeepState: Руснаците напредват в осем населени места в Донбас, ВСУ отблъскват руските сили в Харков

Руските войски са настъпили в осем обитаеми места в Донбас, а Въоръжените сили на Украйна отблъскват съветските елементи в Харковска област. Това оповестяват анализатори от DeepState, написа „ Фокус “.

" Противникът е напреднал в Писчани, Евгеневка, Северной, покрай Лозуватски, Макеевка, Новоселовка Перша, Часов Яр, Калиновка “, се споделя в известието.

" Врагът напредва в Песчаное, Евгеновка, Северное, покрай Лозовачки, Макеевка, Новоселовка Първа, Часов Яр, Калиновка ", се показва в отчета.

В същото време анализаторите оповестяват, че ВСУ отблъскват съветските елементи в региона на Глубокое.

По данни на Института за проучване на войната (ISW) съветски военни репортери настояват, че ВСУ в Харковска област са направили контраатаки край Липци и Глубокое, във и край Волчанск и край Тихой.

В Луганска област, съгласно оповестените карти, на 6 юли съветските сили са направили леко нахлуване източно от Песчаное. Също по този начин, съгласно ISW, на 5 и 6 юли съветските сили са траяли настъплението си край Синкивка, Петропавловка, Стелмаховка, Невски, Макеевка и Грековка, както и западно от Кременная край Терни и Торск и край Серебрянската гора.

В Донецка област съветските сили продължавт нападенията си на североизток от Северск край Белогоровка и на юг от Северск край Вемка.

Също по този начин на 5 и 6 юни съветските сили продължиха наземните офанзиви край Калиновка, Иванивское, Клещеевка и Андреевка. Освен това оповестените на 6 юли геолокационни фрагменти демонстрират, че съветските сили неотдавна са напреднали към югозападната част на Ню Йорк.

Съобщава се също, че на 5 и 6 юли съветските сили са провели настъпателни интервенции западно от Донецк край Красногоровка и Георгиевка и югозападно от Донецк край Победа, Константиновка, Парасковиевка, Угледар и Водяное.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР