Руските войски нанесоха нови удари по украински градове. На този

...
Руските войски нанесоха нови удари по украински градове. На този
Коментари Харесай

Руските войски нанесоха удари в Украйна


Руските войски нанесоха нови удари по украински градове. На този декор не престават проведените от Кремъл гласувания в окупираните региони на Украйна, с цел да се приготви почвата за анексирането им от Москва, осведоми АП.

Областният шеф на Запорожие Олександър Старух заяви, че съветските войски са атакували инфраструктурни обекти в разположения на река Днепър град, а ракета е блъснала жилищна постройка. Загинал е един човек, а 7 са били ранени.

Руските сили поразиха и други региони на Украйна и нанесоха вреди на жилищни здания и гражданска инфраструктура.

Британското военно министерство заяви, че нападна язовира Печенеги на река Северски Донец в Североизточна Украйна след предходните удари по бента на язовир край Кривой рог, провокирали наводняване по поречието на река Ингулец.

На фона на боевете продължава гласуването на проведените от Кремъл референдуми в окупираните региони - допитвания, които Украйна и западните ѝ съдружници дефинираха като фарс без никаква правна мощ.

В хода на петдневното гласоподаване в източните Луганска и Донецка област и южните Херсонска и Запорожка област, което стартира през вчерашния ден, чиновници на изборните комисии, придружавани от полиция, разнасят бюлетини по домовете и разкриват мобилни изборни секции. Като съображение за този метод на организация на гласуването бяха изтъкнати съображения за сигурност. Очаква се гласуването да завърши във вторник, единственият ден, в който ще се гласоподава в естествени изборни секции.

Гласуване има и в Русия, където бюлетина могат да подават бежанците и други поданици от тези райони.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР