Руските военни стартираха видео кампания, за да привлекат повече професионални

...
Руските военни стартираха видео кампания, за да привлекат повече професионални
Коментари Харесай

Русия разширява кампанията за набиране на войници с видеореклама, призоваваща за „истински“ мъже

Руските военни стартираха видео акция, с цел да привлекат повече професионални бойци да се бият в Украйна, която провокира заинтригуваните да покажат, че са „ същински мъж “ и да заменят това, което показва като елементарен граждански живот, с бойното поле.

Рекламата, настроена на вълнуваща музика, следва отчет от английското военно разузнаване и известия в съветски медии, които допускат, че Москва се стреми да наеме до 400 000 професионални бойци - на доброволна основа - с цел да укрепи силите си в Украйна.

Досега рекламата е пусната в огромните съветски обществени мрежи.

Русия, която твърди, че преследва това, което назовава " специфична военна интервенция ", не разкрива цялостните данни за жертвите. Но до 43 000 руснаци са били убити във войната до момента, съгласно неотдавна изтекла оценка от Агенцията за отбранително разузнаване на Съединени американски щати.

Смята се, че до 17 500 украинци също са били убити.

Рекламата, която приканва мъже да подпишат контракт с съветското министерство на защитата за заплата, започваща от 204 000 рубли (2495 долара) на месец, демонстрира мъж в супермаркет, облечен във военна униформа, държащ тежка картечница. След това го демонстрират в униформа на охранител с въпроса:

„ Това ли е типът бранител, който мечтаехте да станете? “

След това във видеото мъж върви през мъглата с други бойци на нещо, което наподобява на полесражение. След това той е показан като инструктор по фитнес, който оказва помощ на клиент да подвига тежести.

— Наистина ли тук е силата ти? - пита видеото, преди да премине към таксиметров водач, който взима таксата на клиент, който по-късно се трансформира във боец на бойното поле.

" Ти си същински мъж. Бъди подобен ", се споделя в рекламата.

След стартирането на акция за частична готовност през септември, която накара десетки хиляди съветски мъже да избягат от страната, с цел да избегнат мобилизацията, управляващите омаловажават опцията за второ повикване за готовност - макар хода за въвеждане на електронни документи за повикване, с цел да се ограничи за укриващи се от набор - и вместо това търсят да наемат доброволци.

През последните седмици в съветската столица се появиха плакати, търсещи професионални бойци, които декларират, че „ Нашата специалност е да пазиме Родината “.

Плакатите, които гласят, че армията търси артилеристи, сапьори, военни медици, водачи и командири на танкове, дават обещание на евентуалните новобранци " почитание, честна специалност и почтено възнаграждение ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР