Руските военни съобщиха във вторник сутринта, че са свалили украински

...
Руските военни съобщиха във вторник сутринта, че са свалили украински
Коментари Харесай

Русия твърди за свален украински дрон над Калужка област

Руските военни оповестиха във вторник сутринта, че са свалили украински дрон над Калужка област.

" На 5 септември, към 03:00 часа московско време, беше осуетен опит на киевския режим да извърши терористична офанзива с БПЛА от авиационен вид против обекти в Руската федерация ", заяви съветското министерство на защитата, представено от " Интерфакс ". Безпилотен летателен уред е погубен над територията на Калужка област със средства на дежурната Противовъздушна отбрана ", оповестиха военните.

Не се оповестява за потърпевши. 
 Русия твърди за нов осуетен опит за навлизане в Брянска област
Русия твърди за нов осуетен опит за навлизане в Брянска област

Диверсионно-разузнавателна група направила опита

Припомняме, че в понеделник беше обявено от съветска страна, че опит за навлизане на територията на Русия на диверсионно-разузнавателна група (ДРГ) е осуетен в пограничния регион на съветската Брянска област. Това заяви губернаторът на района Александър Богомаз.

Според ръководителя на района, на мястото на конфликта са открити оръжия и муниции, изоставени от диверсантите. Сред оръжията има и такива, които са задгранично произвеждане.

В края на август Федералната работа за сигурност на Руската федерация съобщи, че е ликвидирала украинска група диверсанти в Брянска област.

Групата се е състояла от сътрудници на щат от Службата за сигурност на Украйна, военнослужещи от разузнаването и от Службата на специфични интервенции към Министерство на защитата на Украйна.

Тя е планувана саботажи и терористични интервенции по обекти от военната и енергийната инфраструктура на Русия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР