Руските военни са взели телата на загиналите моряци и секретна

...
Руските военни са взели телата на загиналите моряци и секретна
Коментари Харесай

Руски военни взели секретни документи от потъналия крайцер Москва

Руските военни са взели телата на починалите моряци и секретна документи от потъналия крайцер " Москва ". Това заяви за представител на Главното ръководство на разузнаването на Министерството на защитата на Украйна Вадим Скибицки, представен от

Той удостовери информацията на Министерството на защитата на Руската федерация, че крайцерът " Москва " е потопен при тегленето му към Севастопол.

Според него Русия е направила избавителна интервенция на потъналия крайцер. Скибицки твърди, че е траяло минимум две седмици.

" Участвали са от 5 до 7 кораба. По принцип това бяха избавителни кораби, лодки, влекачи, които извадиха телата, отстраниха цялото съоръжение, което е класифицирано там и направиха разчистване на този крайцер - те извадиха това, което беше оставен там и това, което не би трябвало да попада в ръцете на трета страна ", сподели Скибицки.

Руските военни не оповестиха обществено за избавителната интервенция на наводнения крайцер Москва.

Флагманът на съветския Черноморски флот, гвардейският ракетен крайцер " Москва ", потъна на 14 април, след огромен пожар от офанзива с украински ракети.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР