Руските военни са отстъпили с около 2 километра от фронтовата

...
Руските военни са отстъпили с около 2 километра от фронтовата
Коментари Харесай

Киев: Руските военни започнаха да отстъпват в Бахмут

Руските военни са отстъпили с към 2 километра от фронтовата линия край Бахмут, оповестяват източници в Киев.
Прочетете още
Това би удостоверило информацията на притежателя на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин, който разгласи, че част от бойците са оставили позициите си, а на други места са сменени от редови елементи на съветската войска, които са доста по-слабо готови.

Главният прокурор на Съединени американски щати Мерик Гарланд утвърди трансфер на иззети съветски активи за приложимост в Украйна.

Става дума за сметки на съветския олигарх Константин Малофеев, който Вашингтон упреква в нарушение на глобите, наложени против Русия след нашествието ѝ в Украйна.

В обичайното си среднощно послание президентът Зеленски сподели, че Украйна ще върне цялата си територия.

" Нека нито за минута да не забравяме, че всекидневното наличие на окупаторите на нашата земя ги изкушава да мислят, че ще съумеят. Не, няма! Ние би трябвало да си върнем свободата и сигурността - на цялата украинска и европейска земя. Няма да оставим нито едно парче земя на врага - тиранинът няма да ръководи на никое място! Благодаря на всичките ни сътрудници и съдружници, които всеки ден ни оказват помощ да увеличим силите си и да създадем украинската отбрана още по-ефективна ", съобщи украинският президент Володимир Зеленски.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР