Руските военни, пристигнали с два самолета във Венецуела, отишли там

...
Руските военни, пристигнали с два самолета във Венецуела, отишли там
Коментари Харесай

Руските военни пристигнали във Венецуела за консултации

Руските военни, пристигнали с два самолета във Венецуела, отишли там за " присъединяване в двустранни съвещания ", заяви РИА Новости, базирайки се на дипломатически източник в Каракас. 
 Руски самолети Ил-62 и Ан-124 дойдоха във Венецуела
Двата самолета Ил-62 и Ан-124 дойдоха през днешния ден във венецуелската столица, като техни фотоси се появиха в обществените мрежи. 

Местното издание NoticieraDigital заяви, че във Венецуела са пристигнали 99 съветски военни и бойци от частни военни компании отпред с военачалник Василий Тонкошкуров - шеф на Генералния щаб на сухопътните войски на съветската войска. При идването им те са били посрещнати от шефът на ръководството за интернационално съдействие и интеграция на Венецуела Мариани Мата, началникът на спецслужбите Едгар Колина Рейес, както и чиновници на съветското посолство в Каракас. Информацията обаче не беше доказана публично. 

РИА Новости не загатва за прецизен брой военни. Източникът на организацията обаче разяснява, че идването на военните " няма нищо тайнствено ", тъй като визитата им е обвързвана с осъществяване на контракти, които са били подписани сред двете страни преди доста години. 

" Русия и Венецуела имат редица контракти, които са в развой на осъществяване, в наточвам число контракти за военно-техническо съдействие ", добавя той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР