Руските власти задържаха петима съветници на вкарания в ареста опозиционер

...
Руските власти задържаха петима съветници на вкарания в ареста опозиционер
Коментари Харесай

Русия задържа съветници на Навални

Руските управляващи задържаха петима съветници на вкарания в ареста опозиционер Алексей Навални и апели за образуване на митинги през уикенда, осведомят Агенция Франс Прес и " Гардиън ".

Съюзниците на Навални възнамеряват демонстрации в събота в 65 обитаеми места в цялата страна в поддръжка на рецензия на Кремъл , който бе задържан след завръщането си от Германия.
 Екологичен потенциал изиска налагане на наказания на Русия за Навални и прекъсване на
Екологичен потенциал изиска налагане на наказания на Русия за Навални и прекъсване на " Северен поток 2 "

Евродепутатите одобриха резолюция с 581 гласа

Прокуратурата предизвести руснаците да не стачкуват по време на ковид пандемията и по-късно полицията задържа няколко доближени на Навални. Сред задържаните са известният деятел Любов Собол и представителят на опозиционера Кира Ярмиш.

Владимир Воронин, юрист на Собол, разяснява пред Агенция Франс Прес, че тя е арестувана за приканване на хората да вземат участие в неразрешени манифестации . Адвокатът добави, че ще бъде санкционирана.
 В Русия разпоредиха на полицията да смаже митинг в поддръжка на Навални
В Русия разпоредиха на полицията да смаже митинг в поддръжка на Навални

Протестът е плануван за събота

Ярмиш написа в " Туитър ", че е арестувана за през нощта . Ярмиш заяви пред международната информационна организация преди ареста, че екипът на Навални е получил дарения в размер на 136 000 $.

Полицията също е арестувала Анастасия Панченко, координатор в щаба на Навални в Краснодар, и Георги Албуров, чиновник в Антикорупционния фонд. Друг юрист от Антикорупционния фонд, Владлен Лос, който е жител на Беларус, му е подредено да напусне Русия.
 Евродепутати оферират нови наказания против Русия поради Навални
Евродепутати оферират нови наказания против Русия поради Навални

Включително преустановяване на „ Северен поток 2 ”...

Бившият първенец по шахмат Гари Каспаров написа в " Туитър ", че профили на поддръжници на Навални във " Facebook " са блокирани. По думите му подхваната е невиждана акция от страна на съветските управляващи.

44-годишният съветски опозиционер бе по-малко от час след идването си от Германия, където се възстановяваше 5 месеца от отравяне с новичок, което се допуска, че е по заповед на президента Владимир Путин.
 Кремъл назова
Кремъл назова " нелепост " следствието на Навални за " двореца " на Путин

Навални твърди, че Путин е построил " замък " на Черно море за 100 милиарда рубли

Опозиционерът ще

Критикът на Кремъл и деятел против корупцията се през август 2020 година По-късно той бе приет в болница в Берлин. Германия твърди, че , само че Москва отвръща, че лекарите не са разкрили следи от отрова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР