Руските власти трябва да предоставят спешна медицинска помощ на опозиционера

...
Руските власти трябва да предоставят спешна медицинска помощ на опозиционера
Коментари Харесай

Германия призова да бъде предоставена медицинска помощ на Алексей Навални


Руските управляващи би трябвало да дават незабавна здравна помощ на опозиционера Алексей Навални. Това разгласи представител на държавното управление на Германия, предава Ройтерс.

Говорителят добави, че държавното управление се пробва да помогне на Навални, само че това е мъчно в подтекста на съветската експанзия и войната в Украйна. Състоянието му е сериозно от позиция на нечовешките затворнически условия и изолираност.

Съпругата на Навални насочи зов чиновниците в пандиза да му дадат съществени лекарства, откакто почитателите му предизвестиха за влошаващото му се здравословно положение.

Той е бил изпратен в карцер на 31 декември, като би трябвало да стои там 15 дни. Това е поради прегрешения като „ миене на лицето в неверно време от денонощието “ или разкопчаване на затворническата си униформа.

Навални разгласи посредством юриста си, че управляващите се пробват да го заразят, настанявайки болен мъж до него. Съмишлениците му оповестяват, че в пандиза има доста случаи на грип, а опозиционерът има висока температура и кашлица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР