Руските власти стартираха криминално разследване срещу Любов Собол, една от

...
Руските власти стартираха криминално разследване срещу Любов Собол, една от
Коментари Харесай

Русия почна да разследва приближена на Навални заради разкритията за опита да бъде отровен

Руските управляващи стартираха престъпно следствие против Любов Собол, една от околните доближени на опозиционния водач, потвърждавайки, че тя е заплашила лице, за което Навални споделя, че е взело участие в отравянето му.
Иван Жданов, началник на Фонда за битка с корупцията на Навални, написа в Twitter, че управляващите са почнали следствие за непозволено влизане " с потребление на принуждение или опасност за неговото потребление ", откакто Собол позвънила на вратата на хипотетичния сътрудник на Федералната работа за сигурност (ФСБ).
 Немски лекари разгласиха доказателства за отравянето на Навални с „ Новичок “ Немски лекари разгласиха доказателства за отравянето на Навални с „ Новичок “
Берлинските лекари, които лекуваха съветския опозиционер Алексей Навални, разгласиха в сряда клинични детайлности за отравянето му с &bdq...
А самият Навални добавя тази информация с детайлностите, че полицията е нахлула рано в петък в жилището на Собол и я е задържала, откакто той подмами сътрудник на службата за сигурност да признае, че отравянето му е било проведено., че се е представял за длъжностно лице в Съвета за сигурност на Кремъл и е получил самопризнание за виновност от специалист по отрови от ФСБ, че отровата е била сложена в бельото му, с цел да го убие.
" Днес полицията пристигна в жилището на Любов Собол в 7 часа сутринта ", заяви Фондът за битка с корупцията на Навални в Tуитър. Телефонът на 33-годишната сътрудничка на Навални е бил изключен и както представителят на Навални Кира Ярмяш, по този начин и ръководителят на фонда на Навални Иван Жданов споделиха, че не знаят тя къде се намира.
На брачна половинка и дъщерята на Собол било разрешено да изоставен жилището.
Западните държавни управления настояват, че Навални е бил токсичен с " Новичок ", основан по руско време нервно-паралитичен сътрудник.
 Говорителят на Путин за Навални: Болният страда от фикс идея за гонене Говорителят на Путин за Навални: Болният страда от фикс идея за гонене
В Кремъл не са гледали видеото на Алексей Навални, в което той беседва с един от сътрудниците на ФСБ, забъркан в неговото отравяне. То...
Собол отиде в московския апартамент, където мъжът, с който Навални бе приказвал, живее в понеделник вечерта. и прекара повече от шест часа в полицейско ръководство. В диалог с AФП по това време тя изрази угриженост по отношение на вероятно следствие против нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР