Руските власти са задържали 11 души във връзка с ужасяваща

...
Руските власти са задържали 11 души във връзка с ужасяваща
Коментари Харесай

Атака в концертна зала в Москва: Русия задържа 11, докато броят на жертвите нараства до 115

Руските управляващи са задържали 11 души по отношение на ужасяваща офанзива в претъпкана концертна зала покрай Москва, до момента в който броят на жертвите се повиши до 115, с повече от 120 души са ранени.

В събота съветският Следствен комитет сподели, че са открити още тела в Crocus City Hall в северното предградие на Москва Красногорск.

Губернаторът на Московска област Андрей Воробьов, който посети мястото в събота, сподели: „ Що се отнася до починалите, би трябвало незабавно да кажа, че броят на жертвите ще нарасне доста. “

Въоръжени мъже, облечени в бойни дрехи, откриха огън с автоматизирани оръжия на мястото в петък, до момента в който посетителите на концерта се готвеха да гледат осъществяване на Пикник, рок група деец от руската ера.

Филиал на ИДИЛ (ISIS), провинция Хорасан на Ислямска страна (ISIS-K), който е деен в Афганистан и Иран, пое отговорност за нападението.

Властите към момента не са оповестили публично кой е направил най-смъртоносната офанзива в Русия от най-малко десетилетие. През...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР