Руските власти официално обявиха, че лидерът на наемниците от Вагнер-

...
Руските власти официално обявиха, че лидерът на наемниците от Вагнер-
Коментари Харесай

Очевидци за катастрофата със самолета на Пригожин: Не беше гръм, а метален звук

Руските управляващи публично оповестиха, че водачът на наемниците от " Вагнер " - и командирът им Дмитрий Уткин, са били в листата на пасажерите в авариралия аероплан. Откритите тленни остатъци към този момент не са разпознати.

Руската организация за въздушен превоз „ Росавиация “ публично разгласява имената на седемте пасажери и тримата членове на екипажа на разрушили се аероплан.

Сред пасажерите в частния аероплан, който се разруши в Тверска област, е името на. Това оповестиха от „ Росавиация “, които са почнали следствие. 

Дали всички изброени фактически са били на борда, към този момент не е ясно.

Частният аероплан „ Ембраер “ вид Легаси 600 излетява в сряда вечерта от Москва по направление Санкт Петербург, където е централата на частната войска Вагнер. Разбива се на 200 км от столицата, покрай село Куженкино.

Някои поданици на селото са станали очевидци на случая.

„ Просто се чу – „ бух “. Аз погледнах нагоре и видях бял пушек. Крилото летеше на една страна, а тялото на самолета се клатушкаше по този начин и тогава се плъзна надолу с едно крило. Не пикираше, а падаше. Всичко гореше. Хора обикаляха. Извадиха някои техни остатъци. Не видях тъкмо. Висяха номера на самолета - това е “, сподели Витали Степеков.

„ Не беше гръм, а железен тон. Така ще го кажа. И преди съм чувал такива неща в живота “, добави Анатолий.

Руските управляващи оповестиха, че проверяват случая като нарушение на разпоредбите за сигурност на въздушния превоз. За гибелта на Пригожин заяви и неговият канал в мрежата " Телеграм ".

А пред централата на „ Вагнер “ в Санкт  Петербург се събраха последователи на частната войска, написа бТВ.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР