Руските власти може да разработят ограничителни мерки срещу руснаци, които

...
Руските власти може да разработят ограничителни мерки срещу руснаци, които
Коментари Харесай

В Русия спират дистанционната работа за напусналите страната?


Руските управляващи може да разработят ограничаващи ограничения против руснаци, които са напуснали страната от началото на мобилизацията, само че не престават да работят отдалечено в съветски компании. Това съобщи в изявление за вестник " Ведомости " Андрей Клишас, ръководител на комисията по конституционно законодателство и държавно строителство към Съвета на федерацията - горната камара на съветския парламент.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8453
" Много от тях избягаха, само че не престават да работят в съветски компании отдалечено. Можем ли да променим закона в това отношение и да ограничим схемите, които разрешават на хората да работят в чужбина и да получават пари отсам, а ние не можем да разберем дали заплащат всички налози? Ние можем ", сподели Клишас.

Той също по този начин разясни, че би трябвало да се вкарат ограничавания за отдалечена работа в съветски компании от чужбина за чиновници от " чувствителни области " на стопанската система, като транспортната сигурност и обществения бранш.

Сенаторът подсети на изданието, че е невероятно да се попречи на жителите на Руската федерация да се върнат в страната, защото това опонира на конституцията, само че не трябвало да ги " убеждаваме да се върнат ".

" Трябва ли да ги убеждаваме да се върнат по разнообразни способи? Да предлагаме някои спомагателни екстри за това? Мисля, че не ", добави той.

Според калкулации на съветски канал в " Телеграм ", оповестени от Би Би Си, над 350 хиляди руснаци са отпътували в чужбина след 21 септември, с цел да избегнат мобилизацията, съгласно други калкулации тои брой към този момент надвишава един милион. В началото напускането на Русия беше гладко, само че по-късно локалните управляващи в граничните региони постановиха ограничавания за напредването към граничните пунктове, а на самите Граничен контролно-пропусквателен пункт бяха ситуирани мобилизационни постове и там бяха връчвани повиквателни на мъжете, подлежащи на готовност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР