Руските власти днес са разрешили на местния туроператор Пегас туристик

...
Руските власти днес са разрешили на местния туроператор Пегас туристик
Коментари Харесай

Руските туристи тръгват за България

Руските управляващи през днешния ден са разрешили на локалния туроператор " Пегас туристик " да стартира чартъри до България, това разгласи за Румяна Юкселс шеф на " Аква тур БГ.

Полетите ще тръгнат в края на юни до българското Черноморие, добави тя. Първите планувани са до Варна от Перм, Оренбург, Красноярск, Уфа и Новосибирск на самолетната компания им Nordwind. Съответно до Бургас ще стартират да оперират от Анапа, Хабаровск, Грозни, Кемерово, Томск Богашево, Новокузнецк, Беслан (Владикавказ).

Реално стартират записванията на съветските туристи за България. Румяна Юксел чака да тръгнат стратегиите и от други градове в Русия.

В момента до българското Черноморие няма полети от Русия. Руската самолетна компания S7 отсрочи преди 10 дни програмата си за 26 юни. По-рано този месец тя приключи полетите си за Бургас до края на май.

До момента съветската страна не позволяваше на жителите си да идват в България. Страната ни не попадна в листата на неприятелските страни на Русия, само че действително продължаваше да има възбрана, която се отнасяше освен за нас, само че и за още 15 страни, измежду които Гърция, Турция, Италия, Испания и други Българското посолство и консулски служби към този момент работят и издават визи на руснаците.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР