Руските въоръжени сили от западната част на страната ще се

...
Руските въоръжени сили от западната част на страната ще се
Коментари Харесай

Руски дипломат: Войските ще се върнат по местата си до 3-4 седмици

Руските въоръжени сили от западната част на страната ще се върнат към естествените си позиции в границите на три до четири седмици. Това сподели посланикът на Москва в Ирландия пред телевизия RTE.

„ Това, което мога да кажа, е, че в границите на може би три до четири седмици конфигурацията на силите в западния район на Русия ще възобнови естествената си общоприета позиция “, сподели Юрий Филатов пред телевизионния канал късно във вторник.
Русия не възнамерява да изтегля посолството си в Киев
Русия не има намерение да мести посолството си от украинската столица Киев, заяви следената от съветската страна РИА Новости, позовав...
Прочети повече
" Провеждаме планувани учения с белоруските военни сили. Те ще приключат до 20 февруари и тези войски ще бъдат изтеглени. Можете да ревизирате това идната седмица ", добави той.

Русия натрупа войски покрай Украйна, подклаждайки опасенията на Вашингтон и НАТО, че възнамерява да нападна някогашната руска република. Въпреки това Москва отхвърля да има сходни проекти.

От западните и южните военни окръзи на Русия през вчерашния ден оповестиха, че част от военните сили покрай границата с Украйна се изтеглят. От НАТО обаче са скептични и приканиха Москва да потвърди, че се отдръпва, заявявайки, че даже има признаци, че още войски са на път, осведоми Ройтерс. Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко през вчерашния ден също съобщи, че няма доказателства, че съветските войски се изтеглят.

 
Посланикът на Русия в Европейски Съюз: Войните в Европа рядко стартират в сряда
Посланикът на Русия в Европейски Съюз Владимир Чижов отхвърли предизвестията на Съединени американски щати, че е допустимо през днешния ден да бъде осъществено съветско нахлуване против Ук...
Прочети повече
Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР