Руските въоръжени сили осъществиха пробив към Очеретино, поставяйки под удар

...
Руските въоръжени сили осъществиха пробив към Очеретино, поставяйки под удар
Коментари Харесай

Фронтът на ВСУ се разпада. ВС на РФ планират операция, по-грандиозна от Авдеевската

Руските въоръжени сили реализираха пробив към Очеретино, поставяйки под удар две големи групировки на ВСУ

Руската войска реализира пробив към Очеретино, северно от Авдеевка, като се закрепи в източните му околности. Това заплашва украинските въоръжени сили със основаването на два големи котела.

Руската войска извърши пробив при Очеретино

Този пробив „ съставлява 1700 метра “, описват съветски източници.

Украинският запас Deep State удостоверява данните за пробива. Според него съветските въоръжени сили са настъпили по жп линията до източните околности на селото и са окупирали територията на подстанция Очеретино-Тяговая.

Блогърът Юрий Подоляка счита това за доста значим триумф. В критика от 17 април в Telegram той цитира украински запаси, съгласно които 115-та бригада за сухопътна защита на ВСУ сили се е „ провалила “ и се е наложиро Основната причина за изтеглянето на бригадата, по думите му, са

По мнението на блогъра, с цел да се консолидират съветските въоръжени сили, е належащо да се стегне левият фланг - да се превземе Новобахмутовка и най-после да се доосвободи Бердичи. Докато това не стане, триумфът на Очеретино „ ще бъде неустойчив “.

Назрява обкръжението на цялата Торецка формация на ВСУ

Подоляк акцентира, че след завладяването на Очеретино, секторът Керамик-Новокалиново ще се разпадне и е допустимо да стартира обграждане на Торецката формация на ВСУ, навлизайки в тила на Константиновка. Съответно войските, които завладяват Часов Яр, ще влязат в него от север.

„ написа Подоляка.

Втората формация ще попадне в казан при Курахово и Карловка

Други съветски специалисти считат, че ориста на укрепения регион на ВСУ южно от Торецк, в триъгълника Очеретино-Красногоровка-Нетайлово, може да се реши в границите на две-три седмици с бърз достъп до двете водохранилища в ДНР, които към момента се управляват. от Киев - Карловското и Кураховското.

Карловското водохранилище е неестествен контейнер, ситуиран на река Волчая. Намира се на 40 километра от Донецк и водата от него е употребена за запазване на запасите от питейна вода на града. Язовирната стена към този момент е взривена.

Каква е тайната на „ танка - костенурка “

В Красногоровка съветските въоръжени сили не престават разчистването на сивата зона в региона на южните дачи.

Именно в това обитаемо място работи съветският „ танк - костенурка “ или „ цар-мангал “, заздравен с железни листове, мрежи и средства за радиоелектронна битка, с които отблъсква ударите на дронове.

В интернет има видеозапис, показващ по какъв начин този танк под натоварен огън навлиза в централната част на Красногоровка, доближава до постройката на тухларния цех, стреля и се връща в базата си незасегнат. Вероятно е бил сбъднат десант на щурмова част.

Авторът на Bild Юлиан Рьопке напомня, че последния път всички се смееха на този „ аквариум - костенурка “, който беше наименуван „ гараж “ в украинските обществени страници, само че декларира, че това „ въобще не е смешно “. И задава въпроса: " Къде са украинските бранители? "

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед14341В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед19451Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед19988Доц. Григор Сарийски за еквилибристиките на Асен Василев с бюджетаАлтернативен Поглед60050Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед32791Мартин Карбовски: Трябва ни гражданска война, която да се води от интелигенция, която не презира народа сиАлтернативен Поглед555010Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед184556Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед128409Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дни  Димитър Шивиков, коа </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР