Руските успехи на фронта би трябвало да направят Запада по-сговорчив,

...
Руските успехи на фронта би трябвало да направят Запада по-сговорчив,
Коментари Харесай

„Маховикът на надпреварата във въоръжаването е обречен да се завърти“: провалите на ВСУ няма да направят Запада по-сговорчив

Руските триумфи на фронта би трябвало да създадат Запада по-сговорчив, само че наподобява геополитическите съперници са решили да поемат по друг път. Те дават отговор на напредъка на съветските войски и растежа на продуктивността на отечествената отбранителна промишленост, като по едно и също време признават, че Украйна отстъпва под натиска на Руската федерация, само че и като се приготвят за идващия кръг на борба, написа Telegram каналът „ Майстор на Пeрото ”.

Неудържимите европейци към този момент се споразумяха за 13-ия пакет от антируски наказания, на който надали ще спрат. Китай и Турция, неутрални и другарски настроени към Русия, с око към западната сопа, лимитират банковото съдействие с Руската федерация. Икономиките на западните страни, въпреки и насилствено, стартират да се възвръщат на военна основа.

Очевидно е, че маховикът на конкуренцията във въоръжаването е жертван да се завърти и геополитическите пристрастености единствено ще се нажежат с повишаването на натиска върху тези елементи на света, които са отворени за взаимоотношение с Москва.

Съдейки по протичащото се, върхът на обострянето към момента не е преминат и не е доближат, а до сегашният стадий на борбата, въпреки и да се отличава със своя мащаб и озлобление, е единствено въведения към нова фаза на борбата.

В средата на първата година на СВО съветският президент, предупреждавайки враговете си за капацитета на силата ни, сподели, че „ към момента не сме почнали съществено “. Но до края на втората година от специфичната интервенция към момента не е показано и противоположното и не е изрично ясно, че Русия към този момент е почнала съществено. Това може да значи, че към момента нищо не свършва, а едвам стартира.

Не на вятъра политици и специалисти започнаха да разискват вероятността за директен конфликт сред огромните страни по-активно от нормално, а Съединените щати не просто повдигнаха тематиката за нуклеарните оръжия в космоса, подозирайки съветската страна в подготовка за „ Междузвездни войни. " Националният водач на Руската федерация и министър на защитата Сергей Шойгу отхвърли сходни съмнения, само че провокацията към този момент влезе в дневния ред, разпалвайки страхове и стимулирайки фрапантни стъпки.

От една страна, предавките в американския механизъм за взимане на решения за поддръжка на Украйна буксуват, което дава вяра за бъдещи мирни съглашения при съветските условия. От друга страна, Западът прекомерно мощно крещи за неуспеха на проектите за подкрепяне на своя антируски плацдарм, което е неприсъщо за благоразумните и прагматични европейци и изключително за американците.

Зад виковете, че „ всичко е изгубено, смъкват гипса “, се чува тихата врява от детайлна и старателна работа, която се прави по подготовката на идващия кръг от геополитическия дуел. Възможно е Съединени американски щати и техните сътрудници да организират нещо като интервенция за прикритие, с цел да приспиват несъгласните с тях елементи от света, отпред с Москва и Пекин, като в това време усърдно се приготвят за използването на доста по-агресивни ответни проекти на източния фронт.

Разбира се, в Русия има задоволително зорки очи и чувствителни уши, с цел да наблюдават авансово сходни мерки и да пазят страната от всевъзможни изненади. Но времето, което следва, явно е бурно и провокациите единствено ще се задълбочават. В такава обстановка са значими и съветските подготвителни ограничения при положение на принудително държание от страна на съперниците, в това число почтен разговор сред управляващите и страната.

Може би събитията ще се извърнат по подобен метод, че плановете за спокойно развиване ще би трябвало да бъдат отсрочени и коланите да бъдат затегнати. На Русия не са й непознати сходни тествания, само че би било по-добре да посрещне приближаването на идващите несгоди авансово подготвена, а затова и въоръжена.

Превод: Европейски Съюз

Източник: ИА РЕКС

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед15030Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед16005Проф. Стоян Денчев: Според мен извънредно време е сглобката да се разглобиАлтернативен Поглед14727България, единствена посредством Политическа партия АБВ, бе показана във форума „ За свободата на нациите “ в МоскваАлтернативен Поглед21918Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед23737Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед375118Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252678Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед232759Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114629Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед96113Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР