Руските тайна служби изглежда са изградили проста система за получаване

...
Руските тайна служби изглежда са изградили проста система за получаване
Коментари Харесай

И Франция е обект на активна шпионска дейност от Русия

Руските загадка служби наподобява са построили елементарна система за приемане на информация, като нападат млади експерти, най-много инженери, посредством уеб сайтове за предложение и търсене на работа. Най-чест обект са висшисти, които към момента нямат добре платени позиции, тъй че допълват приходите си с частни уроци.

Обикновено чиновниците на съветското разузнаване си търсят преподаватели по разнообразни дисциплини, най-често по френски език, употребявайки публични платформи за разгласи за работа, в това число най-голямата Leboncoin.fr. Схемата планува последователно разширение на тематиките, поддържани в уроците, които като предписание, се организират в заведения за хранене или кафенета, не се уговарят, нито се организират онлайн и за тях се заплаща в брой.

Разследването на Le Monde е открило, че съветските секрети служби избират информаторите си измежду възпитаниците на най-хубавите френски просветителни институции, чиито атестации допускат добра професионална реализация на високи позиции в бъдеще.

Всъщност това е дълготрайна инвестиция, отбелязва изданието. Наивността, неналичието на опит и непознаването на методите на съветския...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР