Руските супердронове Ланцет са се превърнали в истински кошмар за

...
Руските супердронове Ланцет са се превърнали в истински кошмар за
Коментари Харесай

Руско супероръжие е "кошмар" за ВСУ

Руските " супердронове " " Ланцет " са се трансформирали в " същински призрачен сън " за украинските войски, се споделя в публикация на полския портал Interia.

Както се отбелязва в материала, безпилотните самолети Lancet-3 безспорно са едно от най-мощните оръжия в арсенала на съветската войска. „ Те са същински призрачен сън за украинските бойци ".

Военните анализатори не се съмняват, че Ланцетите са едни от най-хубавите устройства от този вид в света, те нанасят съществени загуби на въоръжените сили на Украйна.

Сред „ изключителните характерности " на тези дронове порталът отбелязва елементарно изстрелване, подвижност, както и ефикасен електрически мотор. В същото време бойната глава на дрон с тегло до три кг, както демонстрират фрагментите от потреблението им, е задоволителна, с цел да унищожи танк или бронирана машина.

„ Истинският феномен на Lancet обаче е способността на дрона съвсем да спре по време на полет или да промени посоката си извънредно бързо, даже тъкмо пред определената цел ". Това се дължи на Х-образните крила, които обезпечават добра маневреност и спомагат за точния удар.

Както се споделя в публикацията, Ланцетите всяват смут измежду екипажите на украинските транспортни средства, а мрежата е цялостна с видеоклипове, показващи какъв брой добре се оправят с унищожаването да вземем за пример на полски гаубици Краб.

" Lancet " - развиването на компанията ZALA AERO. Тези муниции са способни да поразяват цели на разстояние от няколко десетки километра.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР