Руските стратези са изненадани от развитието на войната и тя

...
Руските стратези са изненадани от развитието на войната и тя
Коментари Харесай

Политолог: Предложените от Русия условия за спиране на огъня са условия за капитулация

Руските стратези са сюрпризирани от развиването на войната и тя ще бъде дълга, споделя Мартин Табаков

„ За страдание, когато приказваме за българските служби, има следният синдром - те избират да преценяват своето говорене с това, което самите те чуват от политическите фактори в страната. Всичко това, което чухме по никакъв метод не би трябвало да ни изненадва като констатация на отрасловите служби, предвид на това, че преди този момент същите неща ние чухме в това число от към този момент някогашния министър на защитата в това държавно управление и въз основата на това, което въпросните служби чуват от своите ръководители “.

Това разяснява експертът по интернационалните връзки и политолог Мартин Табаков в „ Лице в лице “ по във връзка настояването за инспекция за какво българските служби в своите отчети споделят, че съветска инвазия няма да има.

„ Предложените от Русия условия за прекъсване на огъня са условия за капитулация. Няма украински политик, който да одобри тези условия. Когато съветската страна дава такива условия, това демонстрира, че преустановяването на спора не е приоритет за Русия. Тези условия за помирение са най-краткият път към капитулацията на Киев “, счита Табаков.

Според него „ тази война ще бъде дълга. Това не влизаше в сметката на съветските стратези “.

А вследствие на войната занапред ще ставаме очевидци на по-засилен бежански напън от Украйна, предвижда Табаков.

Политологът разкритикува „ плахата западна поддръжка “ за Украйна на фона на експанзията, като за образец уточни въпроса за доставката на изтребители за Киев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР