Руските системи за противовъздушна отбрана са свалили два украински изтребителя

...
Руските системи за противовъздушна отбрана са свалили два украински изтребителя
Коментари Харесай

Руската ПВО свалила три украински изтребителя и 11 дрона


Руските системи за противовъздушна защита са свалили два украински изтребителя Миг-29 и един Су-25, както и 11 дрона, заяви представителят на министерството на защитата военачалник Игор Конашенков, представен от ТАСС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4306
Той сподели, че дроновете са били свалени в обитаемоте места Климово, Невелское, Новотроицкое, Изюм, Пантелеймоновка, Сладководное и Ясное. Прехванати са били и 10 едрокалибрени снаряда, изстреляни от украински реактивни системи за залпов огън край селцето Чернобаевка.  

Конашенков добави, че тази нощ съветската войска е унищожила 16 украински военни обекта, включително командни пунктове, хранилища за гориво, хранилища за муниции и съоръжение. Те са били атакувани с високо точни ракети с наземно базиране " Искандер ", означи той. 

Междувременно ТАСС заяви, че от 24 февруари насам в Русия са влезнали над 860 000 души от Украйна и териториите на Донецката и Луганската национална република (ДНР и ЛНР), 161 000 от които са деца. Сред бежанците има 237 000 съветски жители, 480 000 жители на ДНР и ЛНР, както и 142 000 жители на Украйна и други страни. В пунктовете за краткотрайно настаняване, които са ситуирани в 44 района, има повече от 32 000 бежанци, оповестява още организацията, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР