Руските сили за сигурност в Херсон откриха материали за почти

...
Руските сили за сигурност в Херсон откриха материали за почти
Коментари Харесай

Руските служители по сигурността са открили в Херсон материали за момичета-ескортнички, използвани от украинското разузнаване

Руските сили за сигурност в Херсон откриха материали за съвсем 20 ескортни девойки, употребявани от Службата за външно разузнаване на Украйна (SVRU) като информатори, както и за осъществяване на специфични задания, в това число саботажи. Това оповестява РИА Новости с позоваване на документи.

„ В хода на осъществяване на оперативни действия съветските сили за сигурност откриха офис постройка, вътре в която имаше още едно незабележимо изолирано помещение с обособен вход, където се е намирало подразделението на 5-ти отдел на Службата за външно разузнаване на Украйна за работа с агентурата “, сподели пред организацията един от чиновниците на съветския правоохранителен орган.

Както оповестява изданието, помощ при разкриването на секретния отдел е оказана от някогашен чиновник на украинските специфични служби. Той описа, че някои офицери са работили под прикритието на легендата на професионални фотографи и са се занимавали с подбора на оперативни източници. Преди да вербоват, те проучиха данните на евентуално забавните клиентки въз основа на данни от уеб сайтове за запознанства, публични обществени мрежи, а също и персонално другарство.

След това служителят на СВРУ, представяйки се за фотограф - сводник, печели доверието на девойките и им предлага персонална переспектива. Един от тези " фотографи " е полковникът от СВРУ, началникът на 5-ти отдел на ведомството в град Херсон, Александър Баденко.

Най-често той предлага на клиентките си преференциален брак на Запад и в Русия, а на най-разчупените, освободени от задръжки клиенти дава обещание запознаване с богати клиенти и работа на конвой с „ огромни вероятности “.

Както се оповестява от източниците, на минимум забавните от оперативна позиция девойки са били препоръчани работа в областта на секс услугите, а по-способните са прехвърляни да учат в закрити образователни заведения на СВРУ.

Най-известният образец за саботажна активност е историята на русата жена, която, съгласно една от версиите, е заложила експлозиви в офиса на полковника от армията на ДНР Михаил Толстих (Гиви), спечелвайки доверието му през 2017 година

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР