Руските сили за противовъздушна отбрана са свалили два ударни дрона

...
Руските сили за противовъздушна отбрана са свалили два ударни дрона
Коментари Харесай

Още дронове летят към Крим

Руските сили за противовъздушна защита са свалили два ударни дрона в Крим. Информацията оповестява държавната организация ТАСС, базирайки се на Олег Крючков, консултант по осведомителната политика на ръководителя на Крим Сергей Аксьонов.

" Силите за противовъздушна защита смъкнаха два ударни дрона . Доверявайте се единствено на формалните източници на информация. Не публикувайте видеоклипове от работата на противовъздушната защита ", е написал той в обществените мрежи.

Сергей Аксьонов удостоверява информацията си в канала си в Telegram и декларира, че няма нито жертви, нито са нанесени вреди.

Инцидентът е станал в югоизточната част на Крим.

В последните месеци. Последният подобен удар е от 1 май. Ден преди този момент дронове в петролна база в Севастопол, част от окупирания от Русия Крим.
 Украински дронове се пробвали да нападат Кремъл
Украински дронове се пробвали да нападат Кремъл

Путин не е потърпевш

По-рано през днешния ден с дронове през нощта в несполучлив опит да убие президента Владимир Путин.  Украйна отхвърли да стои зад каквато и да е офанзива с дрон против Кремъл.

В Русия фактически се следи доста нарастване на броя на офанзивите над инфраструктурни обекти, като през последните пет дни бяха атакувани две петролни бази, в това число в Крим, който беше анексиран през 2014 година, а . Руските управляващи приписват всички тези произшествия на дейностите на украински диверсанти, до момента в който Украйна не поема отговорност. Говорителят на оперативното направление " Юг " на ВСУ , че е част от подготовката на украинското нахлуване.

Между всички тези произшествия има едно общо нещо - те се случват в гранични на Украйна райони и в миг, когато на фронта и от двете страни чакат началото на контраофанзивата.
 Пригожин: Украинците започнаха
Пригожин: Украинците започнаха

Отново желае снаряди - с цел да напредне в Бахмут и " с цел да не загубим фронтови линии "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР