Руските сили са загубили над 4000 войници и 500 единици

...
Руските сили са загубили над 4000 войници и 500 единици
Коментари Харесай

Командващ: Русия е загубила над 4000 войници на източния фронт през последните 2 седмици

Руските сили са изгубили над 4000 бойци и 500 единици техника в боевете на източния фронт в Харковска и Донецка области на Украйна, пълководец на сухопътните сили Александър Сирски сподели на 14 ноември.

По-специално, съгласно известията съветските сили са атакували безмилостно към Купянск, както и на север и юг от опустошения град Бахмут.

Въпреки Руските опити да „ завладяват самодейността “, като подхващат контраатаки, Сирски сподели, че украинските бранители от групата на Хортица са удържали позициите си и са нанесли тежки жертви.

Руските сили са нараснали потреблението на атакуващи дронове, само че Сирски сподели че " врагът губи своите нападателни качества всеки ден. "

Сърски сподели на 12 ноември, че Русия ускорява офанзивите си покрай Бахмут. Руините на града бяха завладяни от Русия през май 2023 година след съвсем година на едни от най-интензивните градски борби от началото на пълномащабното навлизане.

Въпреки това боевете към града не престават от този момент тогава, когато Русия не може да консолидира контрола си над града и покрайнините му.

Прочетете също: Последната война в Украйна: Медиите оповестяват, че Министерството на защитата ще уволни 3-ма командири, министерството отхвърля изказванията

Работим интензивно, с цел да ви предоставим самостоятелни локални вести от Украйна. Помислете дали да не подкрепите Kyiv Independent.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР