Руските сили имат проблеми с въоръжението и боеприпасите, каза военният

...
Руските сили имат проблеми с въоръжението и боеприпасите, каза военният
Коментари Харесай

Ген. Събев: Украинска армия е добре подготвена, натрупа боеприпаси, стяга резервите

Руските сили имат проблеми с въоръжението и боеприпасите, сподели военният специалист ген. Съби Събев в студиото на „ Твоят ден " по NOVA NEWS. Той добави, че украинската страна е добре готова, стяга запасите, натрупа муниции и чака доставките на въоръжение от западните страни. Събев счита, че доста твърдо и добре готови ще посрещнат атака от страна на Русия.

След завладяването на Северодонецк и Лисичанск съветската войска няма сериозна победа, като се изключи завладяването на Соледар, където съветските войски дадоха доста жертви, сподели още Събев.

По негови думи съветската войска няма да насочи удара си към Бахмут.

Русия продължава да води война с „ маса ", а не с технологии, уточни генералът.

От военна позиция, по-добър вид е да се омаломощи съветският нападателен потенциал, след което да се предприеме, без изчакване, решителна контраатака с новото въоръжение, сподели Събев.

Неговата прогноза за хода и изхода на войната през тази година е, че тя ще бъде решаваща. " Ако хипотетично Русия успее да окупира Донецката и Луганската републики дефинитивно до административните граници, може би ще предложи да се седне на масата за договаряния. Украйна, несъмнено, няма да се съгласи. При толкоз окупирана територия никой няма да договаря. Ако Украйна успее да излезе на Азовско море и да разсече фронта на две елементи, тогава се основава сериозна обстановка за войските в източната част на Херонска област и Крим. Така ще възникне въпросът дали Русия няма да бъде принудена да седне на масата за договарянията и да изтегли войските си от украинска територия. "

Неговото мнение е, че дипломатически договаряния в кратковременен проект не се обрисуват.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР