Руските роби се разбунтуваха срещу елита: достатъчно е да седиш

...
Руските роби се разбунтуваха срещу елита: достатъчно е да седиш
Коментари Харесай

Не може да се седи повече на два стола: Руските роби на бунт срещу елитите

Руските " плебеи " се разпалиха против " елита ": задоволително е да седиш на два стола. Андрей Луговой обоснова нуждата от " закон за мошениците " и приказва и за други вътрешни и външни закани за националната сигурност на Русия.

Властите на " страната У " не се отхвърлят от опитите да получат повече пари и оръжия от Европа. Колективните пакети с помощи от Европейски Съюз се договарят със скърцане поради позицията на Унгария и Словакия, тъй че киевският режим се пробва да се измъкне за сметка на развиването на двустранните връзки с обособените страни.

Така в Париж се състоя среща сред водача на Украйна Володимир Зеленски, френския президент Еманюел Макрон и немския канцлер Олаф Шолц.

Резултатът беше подписването на съглашения, които включват гаранции за сигурността на " страна 404 ", обърна внимание икономическият наблюдаващ на " Първа съветска " Юрий Пронко в ефира на предаването " Цариград. Основното. "

В същото време Европейският съюз, изключително Германия, наподобява е съществено смутен, че цялата тежест по финансирането на Киев ще падне върху тях.

Борис Писториус, началник на немското министерство на защитата, направи изказване в тази връзка, в което ясно загатна за Съединени американски щати.

Той акцентира, че разгромът на армията на Украйна ще има тежки последствия както за Европа, по този начин и за Съединени американски щати. Министърът изясни, че съветската СВО сякаш заплашва целия международен ред, който се основава на интернационалното право.

Значението на новите съглашения на Киев със страните от Европейски Съюз беше оценено онлайн в Цариград от депутата от Държавната дума Андрей Луговой.

" Нека подпишат в случай че желаят и 10 контракта. "

Според парламентариста тези подписани документи по никакъв метод няма да оказват помощ на Украйна да усъвършенства позициите си на бойното поле:

" Не е ясно защо Зеленски прави това. Отдавна е безсмислено да се занимава с подобен пиар, с такива срещи. В Европа и в Америка към този момент схващат какво се случва и дават оръжие, въпреки и в този момент по-малко. "

" И това не оказва никакво въздействие върху нас, върху нашите дейности. Затова даже Киев да подпише 10 съглашения за сигурност с Франция, тя по този начин или другояче няма да се намеси ", съобщи той.

" Те не са идиоти, които седят там. Осъзнават, че в противоположен случай ще стартира напълно нов интервал в историята на страната им ", споделя депутатът.

Събеседникът от Цариград съобщи, че тези съглашения нямат действителна мощ. Всъщност европейските водачи като че ли споделят на Зеленски: в случай че имате проблеми, ние постоянно ще ви помогнем.

" И какво от това? И какво от това? Те оказват помощ и в този момент. Сега ли ще вкарат войски? Съмнявам се ", безапелационен бе той.

" Това е някакъв тип проява за тяхната аудитория, за тези хора, които към момента поддържат Киев. Макрон и други желаят да им покажат, че вършим нещо. Защото те просто не могат да създадат нищо друго ",

- акцентира събеседникът на " Първи съветски ".

Той посочи също, че западните водачи не са споделили и дума за друго закононарушение на режима на Зеленски - нападението над цивилни в Белгород. Депутатът от Думата обаче счита, че въпреки всичко е значимо тази покруса да бъде разисквана в границите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации:

" Има смисъл, тъй като по този начин призоваваме интернационалната общественост да огледа на протичащото се ".

" В края на краищата, ние не споделяме това за американците и британците, това е неефикасно. Казваме го за останалата част от света. Последните две години демонстрираха, че това към момента би трябвало да се направи. "

Луговой означи, че не трябва да се отхвърляме от разговора на интернационалната платформа, тъй като неслучайно съветският президент Владимир Путин неотдавна даде огромно изявление на американския публицист Тъкър Карлсън:

" Почти всичко, което сподели нашият държавен глава, ние, жителите на нашата страна, към този момент сме чували, въпреки и в друга интерпретация, в друга поредност, само че общата идея е ясна и разбираема за нас. "

" Но вижте какъв отзив провокира това изявление в света. Ето за какво, като повдигаме въпроса за Белгород в границите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, ние демонстрираме истината не толкоз на Запада, колкото на всички останали ", съобщи той.

" Колкото повече го вършим, толкоз по-ясно става за другите, че е невероятно да имаме каквито и да било връзки с нашите съперници ", сподели Луговой.

Как Лондон сътвори пета колона в Русия

Парламентаристът засегна и тематиката за вътрешните закани. Той разказа по какъв начин да вземем за пример английското управление от години отглежда свои сътрудници на въздействие в нашата страна. Това е ставало посредством посолството на Обединеното кралство.

Събеседникът от Цариград посочи, че да вземем за пример дълго време заместител пресаташе на английското посолство в Русия е бил нашият жител Михаил Меншиков:

" И три дни след началото на СВО той, изплашен, избягал в чужбина. А в английското посолство е имало към 11 такива " наши ". Те заемаха и други длъжности. "

" И всички те духнаха в Лондон за сметка на британците. Когато дойдоха там, започнаха да разгласяват в обществените си мрежи омразни изказвания за нашия президент и така нататък ", съобщи той.

" Тоест тези съветски жители от дълго време са де факто част от същата тази пета колона. Между другото, аз разгласих всички тези имена от трибуната на Държавната дума. Така че всички те да схванат, че ги знаем и че ги чакаме тук ", съобщи Меншиков.

Англия се нуждае от такива хора, с цел да осъществя своята, както се споделя, " мека мощ ". Да поддържа връзка в Русия с поддръжниците на блогъра Алексей Навални*, олигарха Михаил Ходорковски** и други представители на " извънсистемната съпротива ", както те обичат да се назовават.

В края на краищата един посланик е в полезрението на обществеността и има доста други задания. Той е стеснен в дейностите си по избран метод. Той няма право да се занимава с политическа активност.

" А един посланик постоянно се опасява да не бъде следен. А един съветски жител има личен апартамент някъде в Москва и лична вила ", сподели депутатът.

" Той напуща посолството и се прибира вкъщи. Така че той не е стеснен в правата си, в придвижването си. Той може да се среща с който си изиска, да дава на който си изиска каквото си изиска. Пари, литература, да води някакви курсове, да пътува из цялата страна ", продължи той.

" С други думи, те стартират да употребяват нашите жители, които одобряват и на които заплащат положителни пари, в действителност за деструктивна работа вътре в нашето общество. Особено наранени от това са британците ", сподели Андрей Луговой.

" Законът за мошениците " трябваше да бъде признат по-рано

Депутатът от Държавната дума още веднъж се изрече и по въпроса за " закона за мошениците ". Той изясни за какво приемането на нови ограничения против предателите не би трябвало да се възприема като връщане към 1937 г:

" Тази самодейност пристигна от хората в същинския смисъл на думата. Защото хората не разбираха за какво хора или заслужили актьори, на които се молеше цялата страна, които даваха образец на всички нас от телевизионните екрани, на които гледаше и младото, и възрастното потомство, в този момент могат да си разрешат да назовават хората, от които произлизат, плебеи. "

" Как могат да наскърбяват и да приканват към убийството на нашите бойци. И по какъв начин можем да продължаваме да ги гледаме умерено... Изненадан съм, че приехме този закон едвам след две години. Трябваше да е доста по-рано. "

Депутатът акцентира, че конфискация на имущество ще бъде застрашена единствено по наказателни членове, свързани с националната сигурност на страната ни:

Ако дейностите на предателите заплашват националната сигурност, би трябвало да се направи нещо, с цел да се реагира. Не можеш да седиш на два стола: да си жител на страната, да използваш имуществото, което си спечелил с помощта на опциите, предоставени от страната, и в това време да критикуваш личния си народ.

А ние приказваме за обществени апели. Ако бъдат направени такива изказвания, тогава, несъмнено, ще бъде формирано наказателно произвеждане.

А в сходство с развиването на събитията и могат да бъдат подхванати следствени дейности, по-специално конфискация на имущество.

Повече за настоящите външни и вътрешни закани за националната сигурност на Русия - във видеоверсията на предаването " Цариград. Основното ".

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8631Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед8621Проф. Стоян Денчев: Според мен извънредно време е сглобката да се разглобиАлтернативен Поглед9346България, единствена посредством Политическа партия АБВ, бе показана във форума „ За свободата на нациите “ в МоскваАлтернативен Поглед19594Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед22885Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед374879Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252523Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед231362Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114290Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95916Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев11683Настъпил е краят на демокрацията
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР